Life

Iulia Vântur, dezvăluiri despre planurile de nuntă și copil: ”E o binecuvântare de la Dumnezeu”

20.05.2020 | 15:26
Iulia Vantur dezvaluiri despre planurile de nunta si copil E o binecuvantare de la Dumnezeu
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur nu are nevoie de nicio descriere, este frumoasă și are o carieră de succes departe de România, tocmai în India. Fosta prezentatoare de televiziune a vorbit recent despre planurile pe care le are legat de căsătorie și copil, mai ales că are o relație frumoasă de câțiva ani cu actorul Salman Khan.

Frumoasa Iulia Vântur este pregătită pentru următoarea etapă: căsătoria

Iulia Vântur și celebrul actor de la Bollywood trăiesc o poveste de dragoste de câțiva ani, dar abia recent s-au afișat împreună. Frumoasa blondină a mărturisit într-un interviu pentru revista VIVA că se simte pregătită pentru următoarea etapă din viața ei și anume, căsătoria.

ADVERTISEMENT

„Mă gândesc ca la o nouă etapă. De la 20 la 30 de ani am experimentat. De la 30 la 40 am învățat, am evoluat, m-am transformat.

Mă gândesc că până la 40 am acumultat, că am discernământ să-mi fac o selecție a lucrurilor cu adevărat importante pentru mine și să mă bucur de ele. De la 40 de ani investesc eficient fiecare minut din viața mea. Viața costă timp!”, a spus Iulia Vântur, potrivit sursei menționate.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu spune „Nu” venirii pe lume a unui copil

Cântăreața nu a luat în calcul căsătoria până la împlinirea vârstei de 30 de ani chiar dacă simțea presiunea din partea părinților.

Vedeta care va împlini în luna iulie 40 de ani este de părere că aceasta este vârsta ideală pentru a-și face planuri pentru nuntă susținând că acum are discernământ.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Iulia Vântur a mai precizat că ia în calcul și venirea pe lume a unui copil considerând că un bebeluș este un dar de la Dumnezeu. Fosta prezentatoare TV nu știe când se va întâmpla asta, dar cu siguranță se va bucura.

„După 30 de ani, am simțit această presiune. Inclusiv din partea părinților. Și răspunsul meu a fost: «Mă vreți doar căsătorită sau fericită?»

ADVERTISEMENT

A fost ultima dată când am primit întrebarea când mă căsătoresc. Nu e o prioritate pentru mine, însă consider că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu.

Dacă și când va fi să se întâmple… mă voi bucura de acest dar!”, a mărturisit iubita actorului indian Salman Khan, potrivit sursei menționate.

ADVERTISEMENT