Life

Iulia Vântur, dezvăluiri despre relația cu Salman Khan. Ce spune despre un copil

Iulia Vântur a făcut dezvăluiri despre relația cu Salman Khan. Ce spune vedeta despre un copil?
25.05.2021 | 21:45
Iulia Vantur dezvaluiri despre relatia cu Salman Khan Ce spune despre un copil
Iulia Vântur, dezvăluiri despre relația cu Salman Khan. Ce spune despre un copil. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a făcut dezvăluiri despre viața în India și relația cu actorul Salman Khan. Fosta prezentatoare TV a dat lovitura în lumea Bollywood-ului și a învățat multe lucruri de la actualul partener de viață.

Blondina a venit în România ca să petreacă Paștele împreună cu familia. Vedeta nu i-a văzut de mult timp pe cei dragi, din moment ce contextul pandemiei de Covid-19 nu i-a permis să vină în vizită.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur, dezvăluiri despre sucesul în India

Iulia Vântur a venit în România chiar în seara de Înviere, după care a mers să ia lumină alături de cei dragi. În cadrul unui interviu, vedeta a vorbit despre viața din India și succesul de care se bucură acolo.

Fosta prezentatoare de la „Dansez pentru tine” a dat lovitura în lumea Bollywood-ului și a interpretat hitul indian „Seeti Maar”, care face parte din coloana sonoră a fimului „Radhe”.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur este fericită că a avut o asemenea ocazie și că oamenii din India au avut încrede în ea și în vocea ei. Chiar dacă nu a fost ușor, vedeta se bucură că a realizat atâtea lucruri de când a plecat din România.

Iulia Vântur a mai spus că interpretează doar două piese de pe coloana sonoră a filmului.

Colaborarea cu Salman Khan este una foarte bună, după cum a precizat frumoasa blondină. „Suntem pe același vibe creativ”, a declarat Iulia Vântur pentru  click.ro. 

ADVERTISEMENT

Salman Khan a ajutat-o foarte mult pe Iulia Vântur să se adapteze în India și a susținut-o în fiecare moment. Actorul o inspiră să facă totul cât mai bine și să lupte pentru visurile ei.

„Da, să muncesc foarte mult și să fiu cea mai bună versiune a mea”, a mai spus vedeta.

Ce spune Iulia Vântur despre un copil cu Salman Khan

Întrebată dacă ar vrea să aibă un copil cu actorul indian, Iulia Vântur a spus că totul se va întâmpla la momentul potrivit. „Când o vrea Dumnezeu”, a fost răspunsul artistei.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur nu și-a imaginat niciodată că va avea atât de mult succes într-o altă țară, mai ales în India, însă viața i-a adus numeroase surprize.

Cu toate că este fericită cu viața ei din India, blondina nu ar refuza să mai prezinte emisiuni din România, dacă acestea i s-ar potrivi.

„Da, sigur, dacă proiectele mi s-ar potrivi”, a declarat Iulia Vântur.

ADVERTISEMENT