Life

Iulia Vântur, gest ciudat în mediul online. S-a despărțit de Salman Khan? Ce au remarcat fanii

Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de foarte mulți ani, dar acum fosta prezentatoare TV dă de înțeles că este gata să se concentreze mai mult pe propria persoană.
30.06.2022 | 18:36
Iulia Vantur gest ciudat in mediul online Sa despartit de Salman Khan Ce au remarcat fanii
Iulia Vântur și Salman Khan s-au separat? Ce le-a dat pe gândit internauților. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Șatena a făcut un gest ciudat în mediul online, fanii remarcând imediat acest lucru. În plus, internauții au început să se întrebe dacă artista s-a despărțit de actorul de origine indiană cu care se iubește de ani buni.

Iulia Vântur și Salman Khan s-au separat? Ce le-a dat pe gândit internauților

Iulia Vântur a apreciat un mesaj în mediul virtual în care s-a regăsit complet. Este vorba de o descriere care i-a pus pe gânduri pe internauți, care s-au gândit că frumoasa vedetă a pus punct relației cu Salman Khan.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă fosta prezentatoare a stat mai mult prin Statele Unite ale Americii, iar acum are un proiect special în Turcia, așa că nu este de mirare că fanii se întreabă cum stau lucrurile în relația sentimentală.

„Poate că nu mai e momentul să te gândești la iubire, ci să te gândești la tine. Poate că acesta este momentul în care ești provocat să fii propriul tău salvator. Să fii propriul tău loc sigur.

ADVERTISEMENT

Poate că în acest moment ți se reamintește că oamenii care au plecat nu au făcut decât să te conducă înapoi la tine însuți, nu au făcut decât să te conducă aici.

Iar aici ești în regulă cu tine, te reconstruiești, te adaptezi, te repari și îți recuperezi toate bucățile cu care i-ai lăsat să plece. Același tip de iubire pe care ai oferit-o întotdeauna celorlalți.

ADVERTISEMENT

Aici nu-ți grăbești inima, nu depinzi de o altă ființă umană pentru a o repara. În schimb, aici faci asta de unul singur, te vindeci”, este mesajul apreciat de Iulia Vântur pe Instagram, notează wowbiz.ro.

Iulia Vântur, o femeie singură?

Iulia Vântur nu a făcut nicio declarație despre separarea de Salman Khan, dar fanii tot și-au pus semne de întrebare. Cântăreața, care și-a făcut o carieră la Bollywood, după plecarea din televiziune, este o femeie singură?

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare TV este discretă legat de viața amoroasă și nu postează imagini cu actorul indian, cu care ar dori să se căsătorească și să devină mamă.

ADVERTISEMENT