Life

Iulia Vântur împlinește 42 de ani. Cum a ajuns să trăiască o poveste de iubire cu Salman Khan

Iulia Vântur împlinește 42 de ani pe data de 24 iulie. Fosta prezentatoare a Știrilor Protv își sărbătorește ziua de naștere în India, acolo unde trăiește o poveste de iubire cu celebrul actor Salman Khan.
24.07.2022 | 06:03
Iulia Vântur și Salman Khan s-ar fi cunoscut în 2011. Sursa foto: captură video ”La Măruță”
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur își sărbătorește ziua de naștere pe data de 24 iulie. Fosta prezentatoare TV împlinește 42 de ani și se bucură de ei alături de partenerul său, celebrul actor Salman Khan. Cei doi și-au confirmat cu greu relația.

Cu ce s-a ocupat Iulia Vântur înainte să îl întâlnească pe Salman Khan

Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o poveste de dragoste de câțiva ani, însă nu se știe cu certitudine când a început totul între ei. Se speculează că și-au arătat sentimentele unul față de altul din 2011, atunci când Iulia Vântur a făcut o vizită în India.

ADVERTISEMENT

Până să se iubească cu faimosul actor de la Bollywood, Iulia Vântur a lucrat ca jurnalist TV. Cariera în domeniu și-a început-o la Protv Iași, acolo unde a fost reporter.

După o perioadă, a primit o ofertă de a prezenta Știrile Protv de la orele dimineții, în Capitală, ceea ce a și făcut multă vreme. Anii au trecut, iar odată cu apariția emisiunii ”Dansez pentru tine”, Iulia Vântur a devenit și prezentator al emisiunii, alături de artistul Ștefan Bănică Jr.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a devenit ”partenera” lui Ștefan Bănică Jr. la competiția care îndeplinea visurile multor români, în al doilea sezon. Ea a înlocuit-o pe Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu.

Astfel, Iulia Vântur era dublu prezentator la Protv: la ”Dansez pentru tine” și la pupitrul Știrilor Protv. Au fost ani de glorie pentru frumoasa blondină, care i-au mărit notorietatea.

ADVERTISEMENT

Celebritatea era îmbinată cu o altă relație consacrată a vedetei, cea cu Marius Moga. Iulia Vântur și artistul au format un cuplu din 2007, dar după patru ani s-au despărțit. Totul s-a întâmplat când toată lumea credea că vor ajunge la altar.

Cum s-a înfiripat povestea de dragoste dintre Iulia Vântur și Salman Khan

După ce s-a separat de Marius Moga, Iulia Vântur l-a întâlnit pe star-ul de la Bollywood, Salman Khan, care de-a lungul timpului a făcut furori cu rolurile sale din filmele indiene, multe difuzate și pe ecranele din România.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur și Salman Khan au dat ochii unul cu celălalt în 2011, când frumoasa prezentatoare a vizitat India. Se speculează că încă de atunci au început să-și vorbească și au păstrat legătura în online/prin telefon.

Cel care le-a făcut cunoștință ar fi fost chiar fostul iubit al vedetei, Marius Moga. Potrivit ciao.ro, Iulia Vântur a declarat într-un interviu pentru OK Magazine! că s-a întâlnit cu Salman Khan pe un teren neutru.

În anul 2013 ar fi început ca lucrurile dintre ei să devină mai serioase. Cu toate că jurnaliștii indieni și români îi fotografiau, adesea, unul în preajma celuilalt niciunul nu confirma relația.

Odată cu trecerea timpului, Iulia Vântur a recunoscut subtil că este împreună cu Salman Khan. Totul a ieșit și mai mult la iveală în 2020, când în timpul unui interviu al ei pentru ”La Măruță”, în cadru a apărut și actorul, iar Cătălin Măruță l-a chemat în fața camerei. Salman Khan i-a răspuns lui Cătălin Măruță și apoi a salutat pe toată lumea.

 Ce se întâmplă acum între cei doi

În India, Iulia Vântur este un subiect prezent în presa mondenă, nu doar pentru că trăiește o poveste de iubire cu Salman Khan, ci și pentru că este cântăreață. Talentul ei muzical ar fi fost descoperit tot de Salman Khan, care a îndrumat-o apoi să ia legătura cu tot mai mulți soliști de renume din India.

În prezent, Iulia Vântur și Salaman Khan își văd mai departe de dragostea lor. S-a vehiculat de curând că s-au separat, dar într-un Instastory, fosta știristă a negat totul.

ADVERTISEMENT