Life

Iulia Vântur, în vizorul presei din India. Ce au observat jurnaliștii la iubita lui Salman Khan

Iulia Vântur (41 de ani) și actorul indian Salman Khan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, dar ultimele imagini le-au dat fanilor de gândit.
31.12.2021 | 16:12
Iulia Vantur in vizorul presei din India Ce au observat jurnalistii la iubita lui Salman Khan
Iulia Vântur, în atenția jurnaliștilor indieni. Cum a apărut la ziua lui Salman Khan. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Pro TV a ajuns în vizorul presei din India chiar după ziua de naștere a vedetei de la Bollywood. Actorul a împlinit 56 de ani, pe data de 27 decembrie.

Iulia Vântur nu a lipsit de la evenimentul organizat la țară, în afara orașului Mumbai, la ferma deținută de Salman Khan, doar că nu a reușit să-i fie aproape acestuia.

ADVERTISEMENT

Imaginile publicate de rudele și prietenii renumitului actor indian o găsesc pe frumoasa blondină ușor stingheră, în timp ce partenerul ei de viață este înconjurat de cei dragi.

Iulia Vântur, în atenția jurnaliștilor indieni. Cum a apărut la ziua lui Salman Khan

Momentul cel mai comentat de presa indiană a fost tăierea tortului, foarte multă lume așteptându-se ca Iulia Vântur să-i stea alături iubitului ei, Salman Khan.

ADVERTISEMENT

Blondina, care și-a făcut o carieră în muzică în țara adoptivă, nu apare în primul rând, ci este cu greu observată în mulțimea de prieteni invitată la aniversarea actorului.

După cum se poate vedea din imaginile distribuite în social media Salman Khan o ține pe nepoata sa în brațe la tăierea tortului, în timp ce fosta moderatoare TV este mult în spate.

ADVERTISEMENT

Ayat este nimeni alta decât sora lui Arpita Khan și fiica lui Aayush Sharma. Micuța a împărțit ziua de naștere cu unchiul Salman Khan.

Iulia Vântur, care este numită „zvonita iubită a actorului”, apare cu zâmbetul pe buze în timpul sesiunii de tăiere a tortului, de aici și ironiile jurnaliștilor.

ADVERTISEMENT

„Salman Khan taie un tort imens de ziua lui. Voi o puteți vedea pe Iulia Vântur?”, „Iulia Vântur și-a făcut apariția la tăierea tortului lui Salman Khan. Nu clipiți dacă vreți să o vedeți”, sunt câteva dintre titlurile din presa indiană, conform hindustantimes.com.

Iulia Vântur, detalii despre relația cu actorul Salman Khan

Iulia Vântur și Salman Khan sunt împreună de foarte mulți ani, în ciuda faptului că nu se afișează în social media. Povestea lor de dragoste a ieșit la iveală în urmă cu mai bine de un an când actorul a intrat în cadru în timp ce blondina era în direct, la o emisiune TV.

Vedeta nu mai este reținută să vorbească deschis despre povestea de dragoste cu vedeta de la Bollywood și se gândește inclusiv la căsătorie, precizând că a învățat că fericirea depinde numai de ea. Fosta prezentatoare TV are o relație stabilă cu Salman Khan și nu exclude posibilitatea să devină mamă.

ADVERTISEMENT