Life

Iulia Vântur, luată la rost de internauți. Gestul pentru care fosta prezentatoare a fost taxată dur

30.01.2021 | 13:44
Iulia Vantur luata la rost de internauti Gestul pentru care fosta prezentatoare a fost taxata dur
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a fost luată la bani mărunți de internauți după ce a făcut un gest pentru țara sa adoptivă, India, acolo unde locuiește de mai bine de 5 ani. Fosta prezentatoare TV a fost taxată dur de fani. 

Vedeta în vârstă de 40 de ani a publicat o imagine cu ocazia Zilei Republicii, care a fost sărbătorită pe 26 ianuarie, la numai două zile după Mica Unire din țara noastră. Actrița este foarte atașată de India, unde și-a făcut un nume și este la fel de renumită ca-n România.

ADVERTISEMENT

„O zi a Republicii fericită. Respect, iubire și recunoștință pentru incredibila India, un loc special care a devenit casa mea”, a scris Iulia Vântur pe Instagram.

Iulia Vântur, criticată dur. Ce gest i-a deranjat pe internauți

Postarea sa nu a fost trecută cu vederea de români, care i-au reproșat că a uitat de unde a plecat. Internauții au ținut să-i amintească Iuliei Vântur că nu le-a urat conaționalilor săi „La mulți ani!” pe 24 ianuarie, însă nu a uitat să facă asta pentru India.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare TV nu a postat nimic pe 24 ianuarie, când a fost sărbătorită Mica Unire, lucru care a stârnit revolta internauților, care s-au grăbit să-i lase tot felul de mesaje și comentarii care mai de care mai „răutăcioase”.

Imaginea postată de Iulia Vântur de Ziua Republicii Indiene
Imaginea postată de Iulia Vântur de Ziua Republicii Indiene. Sursa foto: Instagram.com

„Acum două zile a fost ziua Micii Uniri, acolo unde te-ai născut și nu ai postat nimic despre asta. Foarte frumos”, este unul dintre mesajele care apare pepagina de socializare a actriței.

ADVERTISEMENT

„Știi de ce sunt tristă? Că pe 24 ianuarie nu ți-ai amintit nimic! Sper să nu ai soarta Naarghitei! Așa faimoasă era și ea până a revenit la vatră… restul îl știi”, a ținut să-i amintească o altă internaută, care nu a apreciat deloc urarea ei pentru India.

„Părerea mea umilă, cred că trebuie să îți aduci aminte și de țara unde sunt încă părinții tăi și unde te-ai născut”, i-a mai scris un alt admirator Iuliei Vântur.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la „Dansez pentru tine” s-a îndrăgostit de India în urmă cu ani buni, motiv pentru care revine în țara natală destul de rar. Cântăreața este atașată de „țara adoptivă” pentru că acolo și-a întâlnit jumătatea, în persoana actorului Salman Khan.

ADVERTISEMENT