Life

Iulia Vântur, mesaj pentru români de 1 Decembrie, direct din India: „Mă bucur că suntem conectați”

Iulia Vântur a transmis un mesaj pentru români de 1 Decembrie, direct din India, țara în care locuiește de șase ani. Vedeta a organizat un live pe Instagram.
01.12.2021 | 18:58
Iulia Vantur mesaj pentru romani de 1 Decembrie direct din India Ma bucur ca suntem conectati
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a transmis un mesaj special cu ocazia zilei de 1 Decembrie. De Ziua Națională a României, fosta prezentatoare TV a făcut o urare direct din India, țara în care este stabilită de câțiva ani.

Blondina locuiește în India alături de iubitul ei, celebrul actor Salman Khan. Anul acesta, Iulia Vântur a stat câteva luni în țara natală, unde a petrecut timp cu familia și prietenii.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur, mesaj pentru români de 1 Decembrie, direct din India

Deși este fericită în India, acolo unde se bucură de succes în lumea filmului, Iulia Vântur nu a uitat niciodată de țara în care a crescut și în care a locuit până în urmă cu șase ani.

Fosta prezentatoare de la Pro TV a intrat live pe contul de Instagram, acolo unde a vorbit atât în română, cât și în engleză.

ADVERTISEMENT

„Indiferent unde sunteți, mă bucur că suntem conectați acum. Vă rog să îmi trimiteți mesajele voastre, dacă aveți întrebări legate de România, locul în care m-am născut și unde am trăit aproape toată viața mea.

Locul care m-a educat și m-a crescut așa cum sunt acum. Văd și mesaje în română și mă bucur să le văd. Motivul pricipal este Ziua Națională a României, pentru care am decis să intru live”, a spus Iulia Vântur pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia)

Vedeta le-a recomandat urmăritorilor ei să viziteze România pentru locurile și peisajele ei, dar și pentru istoria țării.

„România este foarte frumoasă. Avem totul acolo, avem munte, mare, istorie. Cred că și tinerii, copiii, dar și vârstnicii pot găsi activități pe care le vor aprecia în România”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT

Urmăritorii i-au pus vedetei și întrebări ceva mai personale. De exemplu, cineva a întrebat-o dacă are copii, iar răspunsul Iuliei Vântur a venit imediat.

Partenera lui Salman Khan spune că și-ar dori să aibă copii la un moment dat. „Nu, nu am copii, dar îmi doresc să am în viitor”, a spus actrița.

Cât de greu i-a fost Iuliei Vântur să se mute în India

Iuliei Vântur i-a fost destul de greu să se obișnuiască în India fără părinți și fără prietenii apropiați. Vedeta este fericită că s-a mutat, fiind o alegere proprie, dar are momente în care simte lipsa oamenilor de acasă.

„Oricât de greu ar fi şi oricât de jos de ajungi, din punct de vedere emoțional, nu faci decât să găsești putere pentru a te ridica şi mai sus.

Indiferent de situație, oriunde aș fi în lumea asta, eu mă am pe mine și ştiu că am cu ce și, știu că voi fi bine indiferent de situație.

Da, au fost momente în care aveam nevoie de părinți și aveam nevoie de prietenii mei de-o viață. Nu este ușor să trăiești într-o țară în care nu te-ai născut. Dar mi-am dorit să ajung acolo. A fost o alegere pe care am făcut-o cu bună știință…”, a declarat Iulia Vântur la Antena 3, în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT
Tags: