Life

Iulia Vântur, mesaj emoționant pentru tatăl ei. Ce i-a transmis vedeta de ziua de naștere

Iulia Vântur trăiește de ani buni în India, dar nu uită niciodată de zilele de naștere ale persoanelor dragi. De această dată a fost sărbătorit tatăl ei.
09.12.2021 | 11:36
Iulia Vantur mesaj emotionant pentru tatal ei Ce ia transmis vedeta de ziua de nastere
Iulia Vântur, emoționată de ziua tatălui ei. Ce i-a urat vedeta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Marius Moga a transmis un mesaj emoționant pentru figura paternă, alături de care nu poate fi aproape perioada aceasta pentru că locuiește în India.

Vedeta, care și-a făcut o carieră în muzică la Bollywood, i-a urat tatălui un sincer și călduros „La mulți ani!” și numai gânduri bune. Cu această ocazie artista și-a adus aminte de copilărie.

ADVERTISEMENT

Postarea realizată de Iulia Vântur ne trimite cu gândul la amintirile frumoase ale blondinei cu familia sa, care este una veselă și pusă mereu pe distracție.

Iulia Vântur, emoționată de ziua tatălui ei. Ce i-a urat vedeta

Cântăreața susține că tatăl ei este un om care iubește muzica și dansul, de aici reieșind și pasiunea sa pentru această lume pe care s-a axat în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, tată drag! Mă uitam pe pozele cu tata, din trecut și mi-am dat seama că tata era omul cu voia bună, cu dansul, cu muzica, cu… tobele improvizate.

Tată, să treacă pandemia asta, să ne revină și cheful de călătorit, de petrecut. Cheful de cântat nu poate să ni-l ia nimeni! Până acolo!

ADVERTISEMENT

Te iubesc și-mi doresc să-ți păstrezi voia bună, să fii sănătos și să ai liniște”, este mesajul emoționant lăsat de Iulia Vântur pe Instagram.

Fosta prezentatoare de la Pro TV așteaptă cu nerăbdare să treacă pandemia de coronavirus și să revină mai des în România pentru a-și vizita familia care a rămas în orașul natal, Iași.

ADVERTISEMENT
Iulia Vântur și părinții săi
Iulia Vântur și părinții săi. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Iulia Vântur, fericită cu viața din India și cu cariera sa

Iulia Vântur și-a făcut o carieră în India, are o relație de lungă durată cu actorul Salman Khan și se declară o persoană fericită cu realizările sale.

Blondina apreciază toate lucrurile pe care le primește de la Divinitate, precizând că explorează din plin domeniul muzical și tot ce i se întâmplă în prezent.

„Sunt foarte fericită că am descoperit muzica și mi-aș dori să explorez mai mult acest domeniu.

Salman m-a ajutat să văd ce dar minunat este muzica, m-a convins să dau muzicii mai multă importantă, mai mult spațiu în viața mea și sunt fericită și recunoscătoare pentru asta.

Este firesc să iau în considerare sfaturile lui în alegerile muzicale și nu numai. Este persoană pe care mă pot baza că îmi dă un feedback real, onest”, spunea vedeta în urmă cu ceva vreme pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT