Life

Ce meserie a avut Iulia Vântur înainte de a deveni cunoscută în lumea mondenă. În ce domeniu a fost nevoită să lucreze pentru a face bani

Iulia Vântur este renumită din perioada în care apărea pe sticlă, ca și gazdă la diferite emisiuni TV, dar puțini își amintesc meseria pe care o avea înainte să fie celebră.
16.01.2022 | 17:48
Ce meserie a avut Iulia Vantur inainte de a deveni cunoscuta in lumea mondena In ce domeniu a fost nevoita sa lucreze pentru a face bani
ADVERTISEMENT

Fosta vedetă de la Pro TV a avut o meserie complet diferită înainte de a-și începe cariera în televiziune. Blondina a încercat un domeniu diferit pentru a face rost de bani.

Iubita actorului indian Salman Khan a lucrat ca fotomodel, carieră pe care a început-o la vârsta de 15 ani, când pășea prima oară pe scenă în calitate de manechin.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a fost remarcată în adolescență de o casă de modă din Iași, doi ani mai târziu făcând deja primii bani ca instructor de modele la Botoșani, Suceava și orașul natal.

Ce loc de muncă avut Iulia Vântur în trecut. Din ce a făcut bani vedeta

Iulia Vântur a participat la mai multe festivaluri de modă naționale, unde a câștigat premiul de „cel mai bun manechin, model”. Ulterior, a fost selectată pentru Miss România.

ADVERTISEMENT

Din păcate, actrița nu a participat la competiția de modă pentru că se afla în turneu cu trupa de manechine. Mai târziu, a început să se facă remarcată pe sticlă și a urmat un alt drum.

Fosta prezentatoare de la Pro TV a  devenit pentru prima dată moderator TV al unei emisiuni magazin la Europa Nova, o stație locală. Următorul post a fost la televiziunea BIT IAȘI, unde a stat aproape 2 ani.

ADVERTISEMENT

A urmat apoi Pro TV Iași, unde a moderat talk show-ul politic „Angajăm primar în timpul campaniei electorale”. În 2006 a ajuns să prezinte știrile în fiecare dimineață de weekend și a fost inclusă în vedetele trustului PRO.

Anul a fost unul de bun augur pentru Iulia Vântur pentru că a ajuns la cârma show-ului „Dansez pentru tine”, unde l-a avut coleg pe artistul și actorul Ștefan Bănica Jr. A renunțat la televiziune pentru a se muta în India.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur, detalii despre căsătoria cu actorul Salman Khan

În momentul de față frumoasa blondină își concentrează atenția asupra carierei sale în muzică și film. Pe plan profesional lucrurile îi merg de minune, dovadă că nu are de gând să se întoarcă în România.

De asemenea, vedeta o duce bine și pe plan personal. De mai bine de 9 ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actorul indian Salman Khan.

„După 30 de ani, am simțit această presiune. Inclusiv din partea părinților. Și răspunsul meu a fost: «Mă vreți doar căsătorită sau fericită?». A fost ultima dată când am primit întrebarea când mă căsătoresc.

Nu e o prioritate pentru mine, însă consider că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu. Dacă și când va fi să se întâmple… mă voi bucura de acest dar!”, a declarat Iulia Vântur pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în...
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în București
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus...
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus "stop" și acum e sportivă profesionistă
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat...
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat şi în chiloţi la volan, iar iubita de 40 de ani l-a părăsit
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
BANCNOTELE CARE DISPAR definitiv! Decizia care se pregătește chiar acum
BANCNOTELE CARE DISPAR definitiv! Decizia care se pregătește chiar acum
Teroare în Europa. Se așteaptă atentate de sărbători
Teroare în Europa. Se așteaptă atentate de sărbători
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul...
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!