Life

Ce meserie a avut Iulia Vântur înainte de a deveni cunoscută în lumea mondenă. În ce domeniu a fost nevoită să lucreze pentru a face bani

Iulia Vântur este renumită din perioada în care apărea pe sticlă, ca și gazdă la diferite emisiuni TV, dar puțini își amintesc meseria pe care o avea înainte să fie celebră.
16.01.2022 | 17:48
Ce meserie a avut Iulia Vantur inainte de a deveni cunoscuta in lumea mondena In ce domeniu a fost nevoita sa lucreze pentru a face bani
ADVERTISEMENT

Fosta vedetă de la Pro TV a avut o meserie complet diferită înainte de a-și începe cariera în televiziune. Blondina a încercat un domeniu diferit pentru a face rost de bani.

Iubita actorului indian Salman Khan a lucrat ca fotomodel, carieră pe care a început-o la vârsta de 15 ani, când pășea prima oară pe scenă în calitate de manechin.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a fost remarcată în adolescență de o casă de modă din Iași, doi ani mai târziu făcând deja primii bani ca instructor de modele la Botoșani, Suceava și orașul natal.

Ce loc de muncă avut Iulia Vântur în trecut. Din ce a făcut bani vedeta

Iulia Vântur a participat la mai multe festivaluri de modă naționale, unde a câștigat premiul de „cel mai bun manechin, model”. Ulterior, a fost selectată pentru Miss România.

ADVERTISEMENT

Din păcate, actrița nu a participat la competiția de modă pentru că se afla în turneu cu trupa de manechine. Mai târziu, a început să se facă remarcată pe sticlă și a urmat un alt drum.

Fosta prezentatoare de la Pro TV a  devenit pentru prima dată moderator TV al unei emisiuni magazin la Europa Nova, o stație locală. Următorul post a fost la televiziunea BIT IAȘI, unde a stat aproape 2 ani.

ADVERTISEMENT

A urmat apoi Pro TV Iași, unde a moderat talk show-ul politic „Angajăm primar în timpul campaniei electorale”. În 2006 a ajuns să prezinte știrile în fiecare dimineață de weekend și a fost inclusă în vedetele trustului PRO.

Anul a fost unul de bun augur pentru Iulia Vântur pentru că a ajuns la cârma show-ului „Dansez pentru tine”, unde l-a avut coleg pe artistul și actorul Ștefan Bănica Jr. A renunțat la televiziune pentru a se muta în India.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur, detalii despre căsătoria cu actorul Salman Khan

În momentul de față frumoasa blondină își concentrează atenția asupra carierei sale în muzică și film. Pe plan profesional lucrurile îi merg de minune, dovadă că nu are de gând să se întoarcă în România.

De asemenea, vedeta o duce bine și pe plan personal. De mai bine de 9 ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actorul indian Salman Khan.

„După 30 de ani, am simțit această presiune. Inclusiv din partea părinților. Și răspunsul meu a fost: «Mă vreți doar căsătorită sau fericită?». A fost ultima dată când am primit întrebarea când mă căsătoresc.

Nu e o prioritate pentru mine, însă consider că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu. Dacă și când va fi să se întâmple… mă voi bucura de acest dar!”, a declarat Iulia Vântur pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT