Life

Iulia Vântur, Paște alături de părinții din Iași. Vedeta nu se mai întoarce în India

Iulia Vântur s-a bucurat de timpul petrecut alături de familie. Celebra prezentatoare TV a revenit în România pentru a petrece Paștele cu părinții, în orașul natal.
29.04.2022 | 20:21
Iulia Vantur Paste alaturi de parintii din Iasi Vedeta nu se mai intoarce in India
Iulia Vântur, sărbători de Paște cu familia. Unde va pleca vedeta din România. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Blondina a stat alături de cei dragi în zilele libere dedicate sărbătorilor pascale. Fosta iubită a cântărețului Marius Moga este zilele acestea la Iași, după ce s-a chinuit timp de trei zile să ajungă pe meleagurile românești.

Iulia Vântur, sărbători de Paște cu familia. Unde va pleca vedeta din România

Iulia Vântur a mărturisit că în ultima perioadă nu a locuit în India, ci în Statele Unite ale Americii. Vedeta a avut numeroase concerte și spectacole de susținut, motiv pentru care are în plan să se întoarcă curând.

ADVERTISEMENT

„Am venit de Paște acasă. M-am chinuit trei zile să vin acasă, în Iași. Sunt cu părinții. Stau câteva zile și după aceea mă întorc în State. Am venit din Statele Unite, am avut multe concerte în orașe importante.

A fost superb. Am cântat pe unele scene unde au cântat nume legendare, cum ar fi Frank Sinatra sau Beyonce.

ADVERTISEMENT

A fost un moment de care am fost foarte mândră. Acum și mai frumos, că sunt acasă de Paște. Da, totul bine acolo”, a povestit Iulia Vântur în emisiunea lui Cătălin Măruță, potrivit wowbiz.ro.

Iulia Vântur, trai departe de România

Iulia Vântur locuiește de ani buni în India, acolo unde s-a reorientat din punct de vedere profesional. Frumoasa blondină a început o carieră frumoasă în domeniul muzical, dar și în cinematografie.

ADVERTISEMENT

În plan sentimental, fosta prezentatoare de la Pro TV formează un cuplu cu celebrul actor de la Bollywood, Salman Khan. Cei doi nu se afișează foarte des împreună sau pe social media, dar toată lumea știe că sunt împreună de ani buni.

Blondina este foarte discretă din acest punct de vedere și nu are imagini cu partenerul de viață pe rețelele de socializare. În plus, Iulia Vântur vorbește foarte rar despre momentul în care va ajunge la altar sau va deveni mamă.

ADVERTISEMENT