Life

Iulia Vântur pregătește o mare surpriză. Are legătură cu Salman Khan: “Am muncit mult la el”

Ce surpriză pregătește Iulia Vântur. Este un proiect care are legătură cu Salman Khan. Vedeta a muncit foarte mult la el.
12.04.2023 | 19:50
Iulia Vantur pregateste o mare surpriza Are legatura cu Salman Khan Am muncit mult la el
Ce surpriză pregătește Iulia Vântur și ce legătură are cu Salman Khan. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a anunțat că pregătește o mare surpriză, care are legătură cu Salman Khan. Vedeta a muncit foarte mult la acest proiect, care va fi lansat în viitorul apropiat.

Ce surpriză pregătește Iulia Vântur. Are legătură cu Salman Khan

Fosta vedetă de la Pro TV se află de ani buni în India, acolo unde are o carieră muzicală de succes. Iulia Vântur este într-o relație cu Salman Khan, cel care a ajutat-o să facă primii pași în cariera de la Bollywood. Renumitul actor i-a fost alături de la început artistei.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur se pregătește de lansarea unui documentar despre viața lui Salman Khan. Vedeta este și producătoarea acestui proiect, de mai bine de un an, și a muncit foarte mult. Au fost realizate mai bine de 60 de interviuri.

De asemenea, Iulia Vântur este cea care a realizat toate interviurile cu persoanele importante din viața cunoscutului actor de la Bollywood. În paralel, Iulia Vântur s-a ocupat de cariera muzicală, dar și de alte proiecte. Artista pregătește o lansare de excepție pentru documentar, iar publicul îl va adora.

ADVERTISEMENT

“Documentarul despre viața lui Salman Khan pe care l-am făcut e în editare. Am muncit mult la el. Îi vom face o lansare frumoasă, care cu siguranță o să vă placă”, a declarat fosta prezentatoare de la Pro TV pentru cancan.ro.

În același timp, Iulia Vântur se ocupă de proiectele muzicale. Acum se află în discuții pentru un nou turneu în SUA, mai ales că celelalte au avut atât de mult succes. “În prezent, am piese noi la care lucrez. Le voi filma și videoclipuri. Suntem în discuție și pentru un turneu în America”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a mers la Londra, dar fără iubitul ei

Recent, vedeta a ajuns la Londra, dar Salman Khan nu i-a fost alături. Iulia Vântur a mers în capitala Regatului Unit în scop profesional. “Sunt la Londra pentru filmările unei piese ce va fi parte dintr-un film de Bollywood. Eu nu joc, doar cânt”, a mai explicat ea, potrivit sursei citate.

De când s-a mutat în India, Iulia Vântur a renunțat la televiziune. Cu toate acestea, s-ar întoarce pe micile ecrane dacă ar primi o ofertă pe placul ei. De ceva timp, fosta prezentatoare este artist internațional. Multe dintre melodiile pe care le interpretează se află pe coloana sonoră  a mai multor filme de la Bollywood.

ADVERTISEMENT

În timpul petrecut la Londra, Iulia Vântur s-a întâlnit și cu Loredana Groza. Cele două vedete au petrecut puțin timp împreună și s-au fotografiat, iar imaginile au fost postate pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT