Life

Iulia Vântur, prima postare după suspiciunile privind implicarea familiei lui Salman Khan în dosarul drogurilor din Mumbai

23.09.2020 | 13:22
Iulia Vantur prima postare dupa suspiciunile privind implicarea familiei lui Salman Khan in dosarul drogurilor din Mumbai
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur este ferită deocamdată de scandalul drogurilor din Mumbai, în care s-au vehiculat nume din familia iubitului ei, Salman Khan.

Iulia Vântur, prima apariție după scandalul în care e implicată familia lui Salman Khan

Vedeta pare să nu fie afectată de informațiile apărute în presa indiană după ce una din cele mai celebre actrițe de la Bollywood a fost arestată pentru trafic de droguri și alături de ea alte 18 persoane. Mai mult, prezentatoarea și actrița susține că știrile apărute în scandalul drogurilor sunt complet false.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la PRO TV este extrem de activă pe pagina personală de Instagram, acolo unde a pus recent o imagine în care vrea să arate fanilor cât de fericită este și că nicio bârfă din presă nu o poate afecta, chiar și dacă e vorba de familia partenerului ei.

„Zâmbește, te va face să te simți mai bine!”, este mesajul postat de Iulia Vântur în prima ei apariție online după ce o parte a familiei lui Salman Khan au părăsit Mumbaiul în urma descinderii polițiștilor după dezvăluirile făcute de cei reținuți în mafia drogurilor.

ADVERTISEMENT

În imaginea postată în urmă cu câteva ore, Iulia pare să fie într-o curte cu multă verdeață, căci în spatele ei se vede o bancă înconjurată de un soi de hambar.

Sohail Khan a fugit de coronavirus sau de procurori?

Presa indiană a deschis o adevărată cutie a Pandorei după arestarea actriței Rhea Chakraborty. Aceasta a fost reținută de polițiști și va rămâne în spatele gratiilor până luna viitoare după ce a recunoscut că a procurat droguri pentru fratele ei, găsit mort probabil din cauza unei supradoze în propria sa locuință.

ADVERTISEMENT

Reținerea Rheei a dus la alte audieri, cel puțin 18 oameni fiind nevoiți să dea declarații în dosarul drogurilor, mulți dintre cei care procurau droguri declarând în fața polițiștilor indieni că le-au furnizat multor celebrități.

Curios este că după ce acest subiect a căpătat amploare în zona Mumbai, apropiații lui Salman Khan au părăsit orașul, acolo unde stăteau într-o fermă, carantinați din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Presa tabloidă din India a relatat despre fuga Arpitei și a lui Sohail Khan, fratele lui Salman, din Mumbai după ce au fost văzuți împreună cu mama lor pe aeroport, încercând să evite pe cât posibil contactul cu ceilalți.

Exisă două ipoteze cu privire la comportamentul straniu, pentru mulți chiar sfidător, pe care l-a avut Sohail. Unii susțin că familia lui Khan este îngrijorată din cauza răspândirii infectărilor cu noul coronavirus, în timp ce alții cred că se folosesc de acest pretext pentru a scăpa din calea uraganului lăsat în urmă de arestarea artistei Rhea Chakraborty.

iulia vântur
Iulia Vântur îi îndeamnă pe oameni să zâmbească pentru a se simți mai bine. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT