Life

Iulia Vântur, apariție spectaculoasă în emisiunea lui Salman Khan: „Am avut emoții foarte mari”

Iulia Vântur și Salman Khan au apărut pe aceeași scenă, în emisiunea prezentată de actorul indian. Artista a cântat cea mai nouă melodie a sa, Main Chala.
24.01.2022 | 16:07
Iulia Vantur aparitie spectaculoasa in emisiunea lui Salman Khan Am avut emotii foarte mari
Iulia Vântur, pe scenă alături de Salman Khan. Sursa: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a vorbit despre ultima sa apariție în cadrul emisiunii Big Boss, găzduită de Salman Khan. Aceasta a făcut noi dezvăluiri despre viața în India și planurile sale pentru 2022.

Iulia Vântur, apariție spectaculoasă în emisiunea lui Salman Khan

Frumoasa Iulia Vântur trăiește o viață de film, acolo unde s-a stabilit în urmă cu mai mulți ani. Românca a avut o apariție spectaculoasă în ultima ediție a emisiunii Big Boss, prezentată de către Salman Khan.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată într-un costum specific indian, fosta prezentatoare tv a cântat, în hindi, ultima sa melodie, Main Chala, care se regăsește și pe coloana sonoră a celui mai recent film al lui Salman Kkan.

„Am fost să promovăm noua piesă, Main Chala, pe care am lansat-o cu Guru Randhawa, care a prins foarte bine, publicul a răspuns foarte bine acestei piese și mă bucur mult de tot.

ADVERTISEMENT

Am avut emoții foarte mari, pentru că nu e limba mea maternă. Nu pot să spun că pot să vorbesc cursiv în hindi, mai ales într-o emisiune., a spus Iulia Vântur.

Cum a luat naștere piesa Main Chala?

În emisiunea lui Cătălin Măruță, Iulia Vântur a declarat că, inițial, melodia a fost înregistrată pentru un alt film, însă, după ce a ascultat-o pentru prima dată, Salman Khan a fost cucerit de piesă și au decis să o păstreze pentru propria producție cinematografică.

ADVERTISEMENT

„E o piesă de dragoste. E  o piesă  pe care eu am înregistrat-o, de fapt,  pentru un film. Compozitorul m-a chemat la studio să înregistrez pentru un alt film. Salman a auzit-o, i-a plăcut, a păstrat-o.

A zis că o păstrează  pentru un film de-al lui. Videoclipul pentru ultimul lui film, după care am decis să o lansăm ca single.”, a mărturisit Iulia Vântur, luni, La Măruță.

ADVERTISEMENT

Ce planuri are Iulia Vântur pentru 2022?

Iulia Vântur a dezvăluit că se pregătește să plece în turneu de promovare a piesei în Statele Unite. Vedeta va fi însoțită de trupa sa și de alți doi artiști cunoscuți în India.

În acest timp, fosta prezentatoare de la „Dansez pentru tine” a povestit ca Salman Khan muncește din greu în studio, el fiind și cel care a montat videoclipul melodiei Main Chala.

„Probabil că la studio, editează, el a fost și cel care a editat, de fapt, tot videoclipul și a muncit foarte mult la el, pentru că erau foarte multe ipostaze diferite, care trebuiau puse în același loc, în același videoclip muzical.

Eu sunt la repetiții. Băieții și-au luat o pauză și după aia continuăm repetițiile, pentru că ne pregătim să plecăm într-un turneu în Statele Unite, în martie, în foarte multe orașe.”, a povestit Iulia Vântur.

În ceea privește atmosfera în India, în contextul pandemiei, iubita lui Salman Khan a declarat că situația este destul de relaxată, iar oamenii par să se fi obișnuit cu restricțiile impuse de Coronavirus.

 

ADVERTISEMENT