Life

Iulia Vântur a reacţionat după ce s-a zvonit că s-a despărţit de Salman Khan: ”Va fi întotdeauna un motiv…”

Iulia Vântur a reacționat după ce s-a zvonit că ea și actorul Salman Khan s-au despărțit. Fosta prezentatoare TV a postat un mesaj cu subînțeles pe rețelele sociale.
05.01.2022 | 17:15
Iulia Vantur a reactionat dupa ce sa zvonit ca sa despartit de Salman Khan Va fi intotdeauna un motiv
Iulia Vântur a reacționat după zvonurile despărțirii de Salman Khan. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a reacționat după ce au apărut zvonuri conform cărora s-ar fi despărțit de Salman Khan. Fosta prezentatoare TV și celebrul actor nu au fost surprinși împreună la petrecerea de Anul Nou.

În plus, Iulia Vântur a fost surprinsă departe de partenerul ei la petrecerea zilei de naștere a lui Salman Khan, lucru care a alimentat zvonurile presupusei despărțiri.

ADVERTISEMENT

Actrița locuiește în India din 2013 și are de ani buni o relație cu actorul de la Bollywood. Cu toate acestea, blondina a fost întotdeauna discretă cu privire la viața sentimentală.

Cum a reacționat Iulia Vântur după ce s-a zvonit că ea și Salman Khan au încheiat relația

Iulia Vântur a fost surprinsă a petrecerea de Revelion cu zâmbetul larg pe față, alături de prieteni, însă fără Salman Khan. Nu a durat mult până au apărut zvonuri cum că cei doi s-au despărțit.

ADVERTISEMENT

În urmă cu puțin timp, Iulia Vântur a postat o fotografie cu subînțeles pe Instagram. Actrița nu a comentat zvonurile despărțirii de Salman Khan.

„Va fi întotdeauna un motiv pentru care întâlnești oameni. Fie că este pentru a își schimba viața sau tu ești cel care o va schimba pe a lor.”, este mesajul postat de Iulia Vântur pe Instastory.

ADVERTISEMENT
Iulia Vântur
Iulia Vântur, prima reacție după ce s-a speculat că s-a despărțit de Salman Khan. Sursa foto: Instagram

Iulia Vântur și Salman Khan lucrează împreună la un proiect special, Fosta prezentatoare a show-ului „Dansez pentru tine” de la Pro TV va fi gazda unei serii documentare despre viața și cariera lui Salman Khan. Seria va fi difuzată în mediul online.

Cum a apărut Iulia Vântur la ziua de naștere a iubitului

La finalul lunii decembrie, Salman Khan a împlinit 56 de ani și a petrecut alături de familie și prieteni.

ADVERTISEMENT

Fanii au intrat la bănuieli după ce au văzut că, la tăierea tortului, Iulia Vântur nu i-a fost aproape partenerului ei, ci cu câteva rânduri mai în spate.

În presa din India au apărut ironii la adresa Iuliei Vântur legate de apariția ei la petrecere.

„Salman Khan taie un tort imens de ziua lui. Voi o puteți vedea pe Iulia Vântur?”, „Iulia Vântur și-a făcut apariția la tăierea tortului lui Salman Khan. Nu clipiți dacă vreți să o vedeți.”, au scris jurnaliștii din India, potrivit Hindustan Times.

Iulia Vântur este foarte discretă în privința relației cu Salman Khan. De altfel, vedeta a recunoscut că are o relație cu actorul de la Bollywood în urmă cu aproape doi ani, atunci când acesta a apărut în cadru în timp ce blondina era invitată la o emisiune TV, prin apel video.

ADVERTISEMENT