Life

Iulia Vântur, schimbări radicale pentru actorul Salman Khan. Ce este obligată să facă

31.07.2020 | 10:07
Iulia Vantur schimbari radicale pentru actorul Salman Khan Ce este obligata sa faca
Iulia Vântur, schimbări radicale pentru actorul Salman Khan. Ce este obligată să facă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur și actorul indian Salman Khan trăiesc de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste, dar pentru a fi acceptată în familia acestuia vedeta a fost nevoită să facă câteva schimbări radicale. Se pare că fosta prezentatoare a fost „obligată” să învețe câteva din tradițiile indiene.

Actriță, model și actualmente cântăreață, Iulia Vântur și-a schimbat complet stilul de viață de când a luat decizia de a porni de la zero, la mii de kilometri depărtare de casă. Vedeta s-a mutat în urmă cu 8 ani în India unde este nevoită să respecte cu strictețe tradițiile și obiceiurile locului.

ADVERTISEMENT

În numele iubirii pe care i-o poartă actorului Salman Khan, românca s-a conformat fiind dispusă să facă schimbări pentru a fi acceptată pe teritoriul indian, dar și în familia bărbatului alături de care formează un cuplu și cu care chiar s-a logodit recent.

Iulia Vântur, schimbări radicale în numele relației cu Salman Khan

Potrivit presei internaționale, cântăreața este deschisă la lucruri noi, motiv pentru care a început să învețe cântece indiene, așa cum i-au solicitate apropiații iubitului ei. Așa se face că, Iulia Vântur urmează ca în perioadă următoare să înceapă antrenamentele.

ADVERTISEMENT

Totodată, frumoasa artistătrebuie să învețe dansurile clasice indiene, nefiind prima care este obligată să facă aceste lucruri pentru a fi acceptată în familia renumitului actor de la Bollywood. Arbaaz Khan, fratele vedetei, i-a cerut același lucru iubitei sale, Giorgia Andriani.

Iulia Vântur, despre decizia de a pleca la mii de kilometri de casă, în India

Vedeta nu regretă decizia de a pleca departe de familie și prieteni și mai ales, de a renunța la cariera de succes pe care o avea în România. Fosta iubită a artistului Marius Moga a mărturisit într-un interviu că este o persoană curioasă din fire, iar mutarea în India a scos-o din zona de confort în care se afla.

ADVERTISEMENT

„Nu, să ştii că n-am regrete, motiv pentru care, după cum vezi, încerc constant lucruri. Mi-am început cariera de prezentator de ştiri, după care am prezentat şi Dansez pentru tine, care a fost un show de anvergură, foarte iubit în România, despre talent, dans, poveste.

Cineva acolo sus mă iubeşte şi a ştiut unde este locul meu. Am făcut lucruri care mi-au plăcut şi nu m-am oprit niciodată într-un singur loc.

ADVERTISEMENT

Eu sunt curioasă de fel şi mi-a plăcut să descopăr lucruri noi despre mine. Şi nu puteam face asta decât dacă ieşeam din zona mea de confort”, a mărturisit fosta prezentatoare TV într-un interviu acordat Danei Săvuică pentru emisiunea online „E OK să fii vedetă?

ADVERTISEMENT