Life

Iulia Vântur și Loredana Groza s-au întâlnit la Londra. Gestul făcut de artistă după ce a văzut-o pe iubita lui Salman Khan

Iulia Vântur și Loredana Groza au avut parte de o întâlnire memorabilă. Cele două s-au revăzut în Londra, iar gestul făcut de artistă a fost unul complet neașteptat.
08.04.2023 | 17:31
Iulia Vantur si Loredana Groza sau intalnit la Londra Gestul facut de artista dupa ce a vazuto pe iubita lui Salman Khan
Iulia Vântur și Loredana Groza s-au întâlnit la Londra. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur și Loredana Groza sunt unele dintre cele mai apreciate vedete. Dacă artista este recunoscută la nivel național pentru muzica ei, iată că nici iubita lui Salman Khan nu este mai prejos. Aceasta este admirată la nivel internațional.

Iulia Vântur și Loredana Groza s-au întâlnit la Londra

Și iată că cele două vedete au mai multe lucruri în comun. Iulia Vântur trăiește în India, în timp ce Loredana Groza a plecat și ea recent acolo și se pare că vizita i-a prins destul de bine. Chiar artista povestea că s-a simțit extraordinar, iar experiența a fost una cu adevărat memorabilă. 

ADVERTISEMENT

Iată că cele două nu s-au întâlnit nici în India și nici în România. Loredana Groza și Iulia Vântur s-au regăsit în Londra, așa că au petrecut ceva timp împreună. Iar asta am putut vedea chiar din imaginile postate de artistă pe contul personal de socializare.

Atât Loredana Groza cât și Iulia Vântur sunt cu zâmbetul până la urechi. Ambele se bucură de vremea frumoasă de afară, iar artista a postat și un mesaj în dreptul imaginii. Aceasta crede că unele lucruri sunt făcute să se întâmple, la momentul potrivit.

ADVERTISEMENT

„Două fete din Moldova au ajuns în Londra. Când se adună fetele…dacă tot n-am apucat să ne întâlnim în India sau în România, am făcut-o aici. Dacă e să te întâlnești cu cineva, sigur se va întâmpla”, a scris Loredana Groza, în dreptul fotografiilor cu Iulia Vântur.

Mesajul postat de vedetă care a generat mari controverse

Iar imaginea a adunat un număr record de aprecieri, dar și comentarii. Și nu e de mirare, având în vedere că amândouă sunt apreciate pentru muzica lor și nu numai. Nu puțini au fost cei care au avut doar complimente pentru cele două vedete.

ADVERTISEMENT

Amintim că Iulia Vântur i-a pus pe gânduri pe fanii ei recent. Aceasta a publicat un mesaj pe contul ei de socializare care lasă loc de interpretări. Vedeta vorbește despre despărțire, ori despre finalizarea unei relații ori unei prietenii. Mulți s-au gândit că ar fi vorba de Salman Khan, însă aceasta nu comentat subiectul. 

„Ați observat vreodată că, uneori, atunci când nu mai faci eforturi, o relație sau o prietenie se termină? Aceasta se datorează faptului că nu a fost niciodată din ambele părți, ci doar din partea ta”, a fost mesajul postat de vedetă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, menționăm și că săptămânile trecute s-a aflat și că Loredana Groza a divorțat oficial de soțul ei. Actele ar fi fost semnate în urmă cu mai bine de un an de zile, însă cei doi au preferat să păstreze discreția, după cum spun informațiile din presă.

ADVERTISEMENT