Life

Iulia Vântur și Salman Khan, apariție rară. Unde au fost surprinși cei doi

Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu foarte discret, de aceea nici nu apar împreună foarte des.
20.10.2021 | 18:35
Iulia Vantur si Salman Khan aparitie rara Unde au fost surprinsi cei doi
Iulia Vântur și Salman Khan, apariție rară. Unde au fost surprinși cei doi. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare și actorul indian au fost surprinși recent într-o apariție rară. Cei doi sunt legați de un prieten foarte drag care s-a stins din viață.

Blondina și Salman Khan au fost surprinși la comemorarea lui Wajid Khan, care a murit în vara anului trecut după ce s-a infectat cu noul tip de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Așa se face că anul acesta Iulia Vântur și partenerul ei de viață nu au uitat de ziua de naștere a regretatului muzician și au dat curs invitației primite din partea rudelor acestuia.

Iulia Vântur și Salman Khan, surprinși unul lângă celălalt. Unde au apărut

Salman Khan a participat la o petrecere organizată în onoarea artistului, la care a luat parte inclusiv iubita sa, Iulia Vântur.

ADVERTISEMENT

Renumitul actor indian i-a adus un omagiu lui Wajid Khan. Momentul a fost filmat de fratele artistului, care a publicat un filmuleț în mediul virtual.

Cei doi apar în timp ce se pregătesc să deguste din tortul aniversar comandat pentru regretatul Wajid Khan, decedat la vârsta de 43 de ani.

ADVERTISEMENT

Cine a fost amicul Iuliei Vântur și a lui Salman Khan

Artistul era unul dintre cei mai apreciați directori muzicali din India, el compunând de-a lungul anilor foarte multe piese ca parte a duo-ului Sajid-Wajid.

De asemenea, Wajid Khan a lucrat la numeroase albume pentru filmele în care joacă iubitul Iuliei Vântur, nimeni altul decât Salman Khan.

ADVERTISEMENT

„Dabangg”, „Wanted” și „Partner” sunt doar câteva dintre proiectele la care a lucrat regretatul artist, bun prieten cu frumoasa blondină.

Acest lucru a fost observat și în momentul în care vedeta a murit, după ce o perioadă a stat internat. Iulia Vântur a lăsat un mesaj în mediul online.

„Amabil, blând și foarte talentat. Tu vei trăi în inimile noastre pentru totdeauna. Îți mulțumesc pentru moștenirea uimitoare pe care ai creat-o.

Vocea ta va mângâia inimile noastre. Te iubim, Wajid Bhai. Odihnește-te în pace și dragoste”, nota vedeta anul trecut, pe contul său de Instagram, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT