Life

Iulia Vântur și Salman Khan nu se mai ascund și au fost împreună, la TV. Ce i-a mărturisit fosta prezentatoare lui Cătălin Măruță

27.08.2020 | 18:17
Iulia Vantur si Salman Khan nu se mai ascund si au fost impreuna la TV Ce ia marturisit fosta prezentatoare lui Catalin Maruta
Iulia Vântur și Salman Khan au decis să nu se mai ascundă și au fost prezenți în emisiunea lui Cătălin Măruță
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur și Salman Khan, nu se mai ascund și au fost prezenți, pentru prima dată braț la braț, într-o emisiune TV. Cei doi au oferit și reacții pe măsură, pe care publicul le-a considerat cu adevărat savuroase.

Fosta prezentatoare de la PRO TV a putut fi urmărită în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a făcut și câteva declarații neașteptate. Din pricina situației în plină desfășurare a pandemiei cu noul virus, cei doi încă sunt izolați la domiciliu.

ADVERTISEMENT

Despre toate acestea a vorbit și Iulia Vântur, când a susținut că este “blocată” în continuare în una din locuințele de lux ale actorului. Cei doi se simt însă foarte bine și încearcă să nu își piardă optimismul. Chit că India este una dintre cele mai afectate țări, din cauza unui număr accelerat de cazuri, raportate în fiecare zi.

Iulia Vântur și Salman Khan și-au făcut apariția împreună la TV. Ce i-a mărturisit fosta prezentatoare lui Cătălin Măruță

Iulia Vântur și Salman Khan au decis să se afișeze împreună, fiind vorba despre momente unice oferite telespectatorilor din timpul celei mai noi ediții din emisiunea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă prezenți în mod virtual, prin intermediul unei conferințe pe Skype, pe canapeaua celebrului prezentator PRO TV, vedetele de renume mondial s-au comportat ca-n adolescență. Vizibil încă îndrăgostiți nebunește unul de altul, cunoscuta actriță și cântăreață Iulia Vântur și actorul de la Bollywood, Salman Khan, au oferit detalii neștiute despre viața lor din prezent.

Ambii au fost nevoiți să renunțe la proiecte importante, pe care le aveau programate, pentru vara anului 2020. De asemenea, Iulia Vântur a celebrat recent aniversarea de 40 de ani, schimbând astfel un prefix foarte important.

ADVERTISEMENT
Iulia Vântur și Salman Khan nu se mai ascund și au fost împreună, la TV. Ce i-a mărturisit fosta prezentatoare lui Cătălin Măruță
Salman Khan a oferit un scurt interviu în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV

„Să știți că situația aici în India este în continuare dezastruoasă. Cazurile în continuare cresc, din păcate nu avem ce să face, decât să stăm în case, să ne protejăm, să avem grijă de noi și de familia noastră.”, a transmis Iulia Vântur, cu o zi în urmă, în emisiunea La Măruță.

Românca s-a mutat definitiv din țară, în India, cu aproximativ doi ani de zile în urmă. De atunci, viața Iuliei Vântur s-a schimbatcomplet și a avut o carieră în ascensiune și pe plan muzical. Ultimele luni au mai însemnat pentru ea și câteva cursuri urmate online, în cadrul unei școli din New York, SUA.

ADVERTISEMENT

„-Hello, Salman! E acolo în dreapta ta.”, a observat imediat Cătălin Măruță.

“- Da? Cum l-ai văzut?”, a reacționat Iulia Vântur.

“- L-am văzut acolo în reflexia de la tablou.”, a continuat prezentatorul PRO TV.

După care acesta l-a invitat pe Salman Khan alături de Iulia Vântur, pentru un scurt interviu.

“-Ce faci? Ești un actor minunat!”, i-a spus Cătălin Măruță, la rândul lui vizibil emoționat.

“-Mulțumesc!”, i-a răspuns Salman Khan foarte direct.

“- Când veniți în România?”, l-a mai întrebat Cătălin Măruță.

” – Curând”, a răspuns starul de la Bollywood.

“-Te aștept aici în show-ul meu, Salman Khan!”, a mai spus Măruță.

“-Bine! Ne vedem acolo!”, a conchis actorul.

ADVERTISEMENT