Life

Iulia Vântur și Salman Khan vor să devină părinți. Ce spune blondina despre marele eveniment

Iulia Vântur și Salman Khan (55 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Bollywood, motiv pentru care fani se întreabă când se vor căsători sau când vor face un copil. Blondina a spus totul despre aceste evenimente.
01.06.2021 | 18:13
Iulia Vantur si Salman Khan vor sa devina parinti Ce spune blondina despre marele eveniment
ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Pro TV este gata să devină mamă alături de partenerul ei de viață, actorul indian cu care se iubește de ani buni, încă de când a plecat din România pentru a-și face o carieră în lumea muzicală de acolo.

Vedeta este fericită și împlinită cu bărbatul care i-a furat inima, motiv pentru care este întrebată adesea când va aduce pe lume un copil. Iulia Vântur a lămurit totul în această privință și a vorbit despre planurile de viitor.

ADVERTISEMENT

„Când o vrea Dumnezeu”, este răspunsul oferit de blondină atunci când este întrebată despre momentul când va fi mamă, potrivit click.ro.

Iulia Vântur, mamă alături de iubitul ei, Salman Khan

Așadar, Iulia Vântur nu exclude posibilitatea ca în viitorul apropiat să aducă pe lume un copil. Vedeta în vârstă de 40 de ani o duce foarte bine pe plan sentimental și viața sa este schimbată radical de când i-a ieșit în cale actorul Salman Khan.

ADVERTISEMENT

Cei doi se iubesc enorm și lucrează împreună la diferite proiecte, în momentul de față fosta prezentatoare TV concentrându-se mai mult pe carieră și pe planurile de viitor. Vedeta este axată pe muzică, ea fiind o artistă apreciată la Bollywood.

„Toată experiența mea muzicală în India a fost o surpriză plăcută, a fost mâna destinului, nu am niciun dubiu. Așa a fost și cu piesa Seeti maar, și cu piesa Zoom zoom, amândouă de pe coloana sonoră a filmului Radhe.

ADVERTISEMENT

Sunt recunoscătoare că oamenii din India m-au acceptat, că anumiți oameni din industrie au crezut în mine, în vocea mea, au văzut potențial și mi-au oferit oportunitatea de a mă bucura de un dar atât de frumos: muzica.

Sunt fericită să am muzica în viața mea, în acest fel. Nici aici nu a fost ușor, sunt ani de muncă deja în spate, ani în care a trebuit să conving publicul că merit să fiu acolo”, a completat Iulia Vântur pentru sursa citată mai devreme.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur, sfat uriaș de la iubitul ei. Ce i-a spus Salman Khan

Fosta iubită a lui Marius Moga muncește enorm pentru visele și idealurile sale. Vedeta primește foarte multe sfaturi de la artistul Salman Khan, care o îndeamnă să fie mereu o versiune mai bună a propriei persoane. Cei doi sunt pe același vibe când vine vorba de creație și muncă.

Iulia Vântur își dorește să evolueze și mai mult pe drumul ales în ultimii ani, chiar dacă nu i-a fost ușor să arate că merită locul pe care-l are acum. Frumoasa blondină urmează să scoată noi piese, dar și un film în care va fi protagonistă.

În plus, speră să revină pe scenă cât mai repede pentru că îi este extrem de dor de concertele live, care au fost blocate din cauza pandemiei de coronavirus din ultimul an și jumătate.

ADVERTISEMENT