Life

Iulia Vântur a avut parte de o mare surpriză înaintea unui concert din SUA: „Ghici ce-am găsit la Chicago”

Iulia Vântur se află în plin turneu muzical în Statele Unite ale Americii. Cu cine s-a întâlnit fosta prezentatoare de televiziune înainte să urce pe scenă pe scenă în Chicago?
19.03.2022 | 21:43
Iulia Vantur a avut parte de o mare surpriza inaintea unui concert din SUA Ghici ceam gasit la Chicago
Iulia Vântur s-a întâlnit în SUA cu o româncă. Foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur se află, în prezent, într-un turneu muzical în SUA, alături de doi mari artiști indieni, Guru Randhawa și Kanika Kapoor. Vineri, artista a susținut un concert la Chicago, iar când se pregătea pentru eveniment a avut parte de o surpriză.

Iulia Vântur a avut parte de o mare surpriză înaintea unui concert din SUA

Iulia Vântur s-a stabilit de mai mulți ani în India, acolo unde și-a creat o carieră atât în industria cinematografică, cât și în cea muzicală. În prezent, fosta prezentatoare TV susține un turneu în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Când se pregătea de concertul de vineri, din Chicago, Iulia Vântur a avut parte de o mare surpriză. Cea care a machiat-o a fost chiar o româncă. Este vorba despre Romelia Pelin, o make-up artistă cunoscută de la noi din țară.

Iulia Vântur: „Ghici ce-am găsit la Chicago”

„Ghici ce-am găsit la Chicago, o româncă și nu orice româncă, îmi face un make-up extraordinar. Frumos, vă place?”, a spus Iulia Vântur, pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

Cât costă biletele și unde va susține Iulia Vântur concertele din SUA

Următorul concert al Iuliei Vântur va fi pe 20 martie în Atlanta, iar pe 25 martie va fi la Bay Arena. De asemenea, va cânta în Los Angeles pe 27 martie, iar prețul unui bilet pornește de la 19 dolari și poate ajunge până la 1.500, pentru un loc în apropierea scenei.

De altfel, artista, Guru Randhawa și Kanika Kapoor vor susține un spectacol la New York pe 1 aprilie. Prețul unui bilet pornește de la 100 de dolari, cel mai scump fiind 260 de dolari.

ADVERTISEMENT

Turneul Iuliei Vântur se va încheia pe 2 aprilie, cu o reprezentație artistică susținută în Orlando, Florida. Artista a fost până acum în Houston, New Jersey, Washington, Chicago și Dallas.

Cine este actorul indian pe care îl admiră Iulia Vântur

Într-un interviu acordat recent, Iulia Vântur a dezvăluit că încă din copilărie l-a admirat pe Kabir Bedi, unul dintre cei mai renumiți actori din India. În România, acesta este cunoscut pentru rolul din filmul Sandokan.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte mulți pe care îi apreciez, însă este unul pe care îl admir de când eram copil. Numele lui este Kabir Bedi, obișnuiam să ne uităm în România la filmul Sandokan. El a fost prima mea pasiune. Îl admiram foarte mult și încă îl admir.”, a declarat Iulia Vântur. 

ADVERTISEMENT