Life

Iulia Vântur, surpriză pentru ziua de naștere a mamei sale: ”Am ajuns la timp”

Iulia Vântur, cadou plăcut pentru mama sa. Mesajul transmis de fosta prezentatoare de la Pro TV de ziua de naștere a acesteia.
07.12.2022 | 10:27
Iulia Vantur surpriza pentru ziua de nastere a mamei sale Am ajuns la timp
Iulia Vântur, cadou plăcut pentru mama sa. Mesajul transmis de fosta prezentatoare de ziua de naștere a acesteia. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața, care și-a făcut o carieră de succes în India, a pregătit o surpriză pentru ziua de naștere a mamei sale. Vedeta a ajuns la timp în România pentru a fi alături de femeia care i-a dat viață în urmă cu 42 de ani.

Iulia Vântur, cadou plăcut pentru mama sa. Mesajul transmis de fosta prezentatoare de ziua de naștere a acesteia

Iulia Vântur locuiește de foarte mulți ani departe de țara natală, însă nu uită să revină de fiecare dată pentru a sărbători cu familia. Fosta prezentatoare de la Pro TV nu a ratat anul acesta ziua de naștere a mamei sale.

ADVERTISEMENT

Vedeta i-a făcut o mare surpriză femeii și s-a prezentat cu un tort cu fructe. Iubita actorului Salman Khan a rugat-o pe cea care a adus-o pe lume să-și pună o dorință, bucuria citindu-se pe chipul mamei sale.

„Dragostea pentru mamă. Am ajuns la timp pentru ziua mamei mele”, este mesajul care descrie filmarea distribuită de șatenă pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

Foarte multe persoane din lumea întreagă i-au lăsat Iuliei Vântur aprecieri. Fosta iubită a lui Marius Moga are o relație specială cu părinții săi, având numai cuvinte de laudă pentru persoanele dragi din viața sa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iulia V Vantur (@vanturiulia)

Iulia Vântur, aprecieri pentru părinții săi

„Cei mai dragi oameni ai sufletului meu, părinții mei. Au fost lângă mine din prima clipă a vieții mele: au avut grijă de mine, m-au educat cum au știut ei mai bine, m-au ridicat când am căzut, mi-au oferit dragostea și atenția lor.

ADVERTISEMENT

Și-au asumat responsabilitatea vieții mele, m-au învățat și pregătit, la rândul meu, să mi-o asum. Datorită lor sunt aici.

Îi iubesc mult, îi respect, le sunt recunoscătoare pentru fiecare clipă petrecută împreună. Nu cred că voi reuși vreodată să îi răsplătesc îndeajuns”, spunea Iulia Vântur în urmă cu ceva vreme, notează stirileprotv.ro.

ADVERTISEMENT

În fiecare an fosta prezentatoare de la Pro TV revine în România pentru a fi aproape de familia sa. Părinții vedetei locuiesc în Iași, orașul natal al frumoasei șatene.

ADVERTISEMENT