Life

Iulia Vântur a dat lovitura. Românca, de la Bollywood în turneu în SUA. Cât costă biletele

Iulia Vântur va susține un turneu în SUA, alături de alți doi artiști renumiți din India. Se anunță o mare lovitură financiară, date fiind prețurile biletelor la concerte.
03.03.2022 | 14:09
Iulia Vântur va susține un turneu în SUA. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur va susține în curând un turneu muzical în SUA, alături de cântăreții Guru Randhawa și Kanika Kapoor. S-au fișat și prețurile de la concerte, dar și calendarul turneului.

Iulia Vântur va susține un turneu în SUA, alături de doi artiști indieni

Fosta prezentatoare TV este stabilită de ani buni în India și s-a lansat în lumea Bollywood-ului, dar și în industria muzicală.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur va susține un turneu în SUA chiar luna aceasta, iar printre orașele în care va concerta se numără și New York și Los Angeles. Vedeta va urca pe scenă alături de cântăreții indieni Guru Randhawa și Kanika Kapoor.

Cât costă biletele

Pe 11 martie, Iulia Vântur se va afla la Houston, Texas, după care va concerta la New Jersey pe 12 martie, iar prețul unui bilet pornește de la 55 de euro, cel mai scump fiind 175 de dolari.

ADVERTISEMENT

Urmează apoi să cânte la Washington pe 13 martie. Actrița va concerta la Chicago, Dallas și Atlanta pe 18, 19 și 20 martie. Pe 25 martie urmează un concert la Bay Aera.

La Los Angeles va cânta pe 27 martie, iar prețurile unui bilet pornesc de la 19 dolari. Cel mai scump bilet, în apropierea scenei, costă 1.500 de dolari.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Iulia Vântur și cei doi cântăreți care o însoțesc în turneu vor avea un concert la New York pe 1 aprilie. Prețul unui bilet pornește de la 100 de dolari, cel mai scump fiind 260 de dolari. Turneul se va încheia pe 2 aprilie, atunci când cei trei vor concerta la Orlando, Florida.

Fosta prezentatoare de la “Dansez pentru tine” a postat programul turneului pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT
Iulia Vântur
Iulia Vântur va avea un turneu în SUA. Sursa foto: Instagram

Cine sunt Guru Randhawa și Kanika Kapoor

Gursharanjot Singh Randhawa (30 de ani) este un rapper, cântăreț, compozitor și compozitor. Este cunoscut pentru muzica Punjabi, Bhangra, Indi-pop și Bollywood.

S-a remarcat prin melodii de succes, printre care “Lahore”, “High Rated Gabru”, “Ishare Tere”, și “Tere Te”. Single-ul său de debut a fost “Same Girl”, în colaborare cu Arjun, un artist cunoscut în Sri Lanka.

De-a lungul carierei, Guru Randhawa a lansat două albume muzicale, “Page One” (2013) și “Unstopabble”, care va fi lansat anul acesta.

Kanika Kapoor (43 de ani) este o cântăreață indiană care s-a mutat în Londra în 1998, după căsătoria cu afaceristul Raj Chandok, cu care are trei copii. În 2012, cei doi au divorțat, iar Kanika s-a mutat înapoi în India pentru a-și îndeplini visul de a deveni cântăreață.

S-a lansat în 2012 cu single-ul “Jugni Ji”. Și-a început cariera de cântăreață de playback la Bollywood în 2014, cu melodia “Baby Doll”, pentru filmul “Ragini MMS 2”. Melodia s-a aflat pe primul loc în topurile muzicale la puțin timp după ce a fost lansată.

Artista a fost apreciată de critici și a primit mai multe distincții pentru stilul ei muzical, printre care și Premiul Filmfare pentru cea mai bună cântăreață de playback feminin.

A devenit și mai cunoscută după ce a interpretat melodiile “Lovely” și “Kamlee” pentru filmul “Happy New Year” (2014). A cântat “Premika” pentru filmul “Dilwale” (2015), care se numără printre producțiile cu cele mai mari încasări de la Bollywood.

ADVERTISEMENT
Tags: