Life

Iulia Vântur, vedetă în Turcia! Lovitură dată de româncă după succesul avut la Bollywood

Iulia Vântur se bucură de un proiect important după succesul avut la Bollywood. Fosta prezentatoare de la Pro TV a plecat recent în Turcia, unde are filmări.
14.06.2022 | 15:22
Iulia Vantur vedeta in Turcia Lovitura data de romanca dupa succesul avut la Bollywood
Iulia Vântur are o soacră de milioane. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a fost surprinsă în Istanbul, acolo unde are un nou proiect. Presa din India dezvăluie că iubita actorului Salman Khan (56 de ani) pregătește un lungmetraj care va avea influențe din țara adoptivă, dar și turcești.

Iulia Vântur, surprinsă în Turcia. Fosta prezentatoare TV a vorbit despre noul său proiect

Iulia Vântur devine vedetă în Turcia! Frumoasa blondină dă o altă lovitură după succesul avut la Bollywood, dar și după ce a fost invitată recent să cânte în cadrul unui turneu din Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a urcat pe aceeași scenă cu doi artiști indieni extrem de apreciați, Guru Randhawa și Kanika. Melodiile lor și ale româncei au aplaudate, coregrafiile spectaculoase și ținutele vedetei cucerindu-i pe americani.

Acum artista originară din Iași, în vârstă de 41 de ani, este gata de un proiect ambițios, după cum chiar ea a declarat. Iulia Vântur ia parte la pregătirile unui lungmetraj, o coproducție India- Turcia.

ADVERTISEMENT

„Voi reveni doar cu un proiect ambițios la nivel internațional, lumea din televiziune mă așteaptă”, a dezvăluit vedeta pentru publicația Snob Magazin.

Potrivit aceleiași publicații, Iulia Vântur se va întoarce în televiziune cu un format propriu. Ideile sunt deja conturate, în timp ce formatul va fi unul internațional.

ADVERTISEMENT

„Am de terminat un proiect, un documentar serial, o poveste, portretul unui star văzut de toți cei din jur, iar starul este Salman Khan. Eu fac interviurile, e conceptul la care m-am gândit eu și pe care l-am pus în practică.

Am început filmările de anul trecut, apoi a trebuit să ne oprim, dar acum aproape l-am terminat, foarte puțin mai avem”, a mai spus Iulia Vântur pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur, cea mai bună prezentatoare din România

Iulia Vântur este descrisă de publicația indiană ca fiind cea mai bună prezentatoare din România, după ce a fost la cârma unor emisiuni precum Dansez pentru tine și Ferma vedetelor. Vedeta și-a lăsat amprenta și peste hotare.

De când locuiește în India este în lumina reflectoarelor prin prisma carierei pe care și-o construiește pe scenă. Este cântăreață și actriță, în plan personal având o relație discretă de ani buni cu starul Salman Khan.

ADVERTISEMENT