Life

Iulia Vântur, amintiri de la Dansez pentru tine. Moment emoționant alături de Cabral

08.01.2021 | 21:59
Iulia Vantur amintiri de la Dansez pentru tine Moment emotionant alaturi de Cabral
Iulia Vântur a dansat alături de Cabral. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chiar dacă s-au scurs mai bine de 8 ani de când a părăsit definitiv România pentru a începe o nouă viață în India, alături de iubitul său, marele actor Salman Khan, Iulia Vântur păstrează vie amintirea zilelor în care ținea milioane de telespectatori cu sufletul la gură în fața micilor ecrane cu emisiunea Dansez pentru tine.

Nu doar din postura de telespectator, cum poate ați fi tentați să credeți, pentru că frumoasa blondină și-a luat la un moment dat inima în dinți și a pus în scenă un tango plin de senzualitate, alături de nimeni altul decât… Cabral.

ADVERTISEMENT

Dansul a făcut parte din programul special cu care Pro TV a marcat trecerea în anul 2010. Ați uitat? Nu-i nimic. Vă aduce aminte chiar Iulia, printr-un mesaj emoționant publicat în mediul online.

Iulia Vântur, tango senzual alături de Cabral. Se întâmpla în 2010

În tango nu există greșeli. Nu e ca în viață. E simplu.

Asta face tangoul extraordinar. Dacă faci o greșeală și încurci pașii, continuă să dansezi”, a scris fosta prezentatoare TV”, amintind celebra replică a lui Al Pacino din filmul Parfum de femeie (Scent of a woman).

ADVERTISEMENT

Videoclipul de mai sus face parte din show-ul cu care telespectatorii Pro TV au pășit în anul 2010, alături de State, Flăcărica și restul personajelor din serial.

De altfel, programul a înregistrat atunci o audiență medie de 12.2 puncte de rating și o cota de piață de 27.7%, de aproape două ori mai mult decât Antena1, care a obținut doar 6.8 puncte de rating și 15.6% cota de piață.

ADVERTISEMENT

Minutul de aur a fost la ora 22:53 când, la nivelul întregii populații a României, peste 3 milioane de români erau cu ochii pe State de România, iar postul din Pache Protopopescu a înregistrat 16 puncte de rating și o cotă de piață de 31.6%.

Conform GFK România, în intervalul 21:46 – 01.17, la nivelul publicului urban, ProTV a înregistrat 10.7 puncte de rating și o cotă de piață de 22%, în timp de Antena 1 s-a clasat pe locul al doilea cu 7.3 puncte de rating și o cota de piață de 14.9%.

ADVERTISEMENT