News
notix pixel id

Iulian Bulai recidivează de ziua lui Eminescu: ”Ar fi semnat pentru Fără penali în funcţii publice”

15.01.2021 | 17:19
Iulian Bulai recidivează de ziua lui Eminescu: ”Ar fi semnat pentru Fără penali în funcţii publice”
Iulian Bulai recidivează de ziua lui Eminescu: ”Ar fi semnat pentru Fără penali în funcţii publice”. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Iulian Bulai, deputatul USR care a numit-o ”mamă surogat” pe Fecioara Maria, recidivează de ziua lui Mihai Eminescu cu un nou mesaj controversat.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, președintele Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor îi urează ”La mulți ani” poetului nepereche și face o serie de alte declarații care au stârnit deja un val imens de indignare în mediul online.

Bulai este de părere că, dacă Eminescu ar fi trăit astăzi, ar fi semnat pentru inițiativa “Fără penali în funcţii publice”, ar fi eliminat pensiile speciale, ar fi desființat inspectoratele școlare și ar fi vrut să construim mai repede autostrada A8, pentru a ajunge mai repede de la Iaşi la Viena.

ADVERTISEMENT

Iulian Bulai, mesaj controversat de ziua lui Eminescu: ”Ar fi semnat pentru Fără penali în funcţii publice”

După scandalul ”Revelionul TVR”, deputatul USR Iulian Bulai revine în centrul atenției. Acesta a provocat, vineri, un val uriaș de reacții negative în social-media, după ce a ținut să îi ureze ”La mulți ani” lui Mihai Eminescu, și a afirmat că acesta ar fi fost de acord cu inițiativele USR dacă era astăzi în viață.

”Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi:

– ar fi semnat pentru “Fără penali în funcții publice”.
– ar fi eliminat pensiile speciale.
– ar fi desființat inspectoratele școlare, pe care le știa bine.
– ar fi vrut să construim mai repede autostrada A8, pentru a ajunge mai repede de la Iași la Viena.
– ar fi reformat radical TVR, SRR și CNA.

ADVERTISEMENT

La mulți ani, Mihai!”, a scris Bulai pe pagina sa de Facebook.

Val de reacții negative pe internet la postarea lui Bulai

Până la această oră, postarea lui Iulian Bulai a strâns 1.800 de comentarii și aproape 500 de distribuiri. Majoritatea reacțiilor sunt critice și ironice față de opinia ciudată a deputatului.

”Aștept cu mare interes, dar fără îngrijorare, ziua de 28 noiembrie, ziua lui Corneliu Vadim Tudor, să vad ce crezi tu ca ar fi gândit Tribunul dacă mai apuca vremurile astea”, glumește un internaut.

ADVERTISEMENT

”Ce superb că de Ziua Culturii Naționale vorbim de penali, pensii speciale și autostrăzi. În cultură e totul perfect și lin, să trecem la alte domenii că ne pricepem la toate. Bine că n-ai scris că s-ar fi vaccinat azi Eminescu. Și, desigur, ar fi primit cuminte și recunoscător o medalie”, este de părere alt cititor.

Un urmăritor al lui Bulai îl atacă pe acesta și spun că: ”Dacă Eminescu trăia azi, te făcea praf în vreo gazetă online. Adevărul e că trecuseră deja câteva zile de la ultima penibilitate a ta, un record”.

ADVERTISEMENT

Iulian Bulai, renumit pentru mesajele sale controversate: a numit-o ”mamă surogat” pe Fecioara Maria

În decembrie 2019, deputatul USR a postat pe Facebook, chiar în ziua de Crăciun, un mesaj care a stârnit o controversă uriașă în mediul online. În mesajul lui, Bulai spunea că Iisus provine ”dintr-o familie foarte ciudată” și are ”o mamă surogat şi un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea”.

”Un copil. Sărac şi provenit dintr-o familie foarte ciudată. Un tată trecut de prima tinereţe şi o mamă adolescentă. Apărut în lume fără ca părinţii lui să fi făcut dragoste. Cu o mamă surogat şi un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea. Refuzat de comunitate.

ADVERTISEMENT

Născut fără ca părinţii să fi fost căsătoriţi, doar logodiţi. Naşterea lui arată extradordinarul dar şi limitele societăţii în care a apărut”, scria Bulai pe Facebook.

Același Bulai spunea, pe Facebook, în iunie 2020, că acum 30 de ani, când avea doi ani și jumătate, a avut o discuție cu mama sa despre Mineriada din 13-15 iunie care avea loc în București. Afirmația sa a stârnit un val de ironii în secțiunea de comentarii.

Ce a scris Bulai pe rețeaua de socializare:

”Discuție cu mama acum 30 de ani. Aveam 2 ani și jumătate:
– Mamă, o să vină și la noi minerii?
– Nu, mamă, nu ajung ei până aici.
– Nea Nicu e miner, mamă. Merge și el acolo?
– Nu. Că el nu e cu Iliescu. Familia noastră nu e cu comuniștii”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri