News

Iulian Bulai, sfaturi de căsnicie pentru George Simion. „Aceasta este de fapt prima regulă. Deja ai încălcat-o”

Deputatul USR, Iulian Bulai, cel care a fost victima unui act de agresiune din partea lui George Simion, i-a urat liderului AUR „casă de piatră” și i-a oferit zece sfaturi de căsnicie
27.08.2022 | 19:18
Iulian Bulai sfaturi de casnicie pentru George Simion Aceasta este de fapt prima regula Deja ai incalcato
George Simion, sfaturi de căsătorie de la rivalii politici. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Deputatul USR, Iulian Bulai, i-a transmis liderului AUR că una din regulile de aur ale căsniciei este să nu amestece viața de familie cu activitatea politică, susținând că acesta a încălcat deja această regulă.

Zece sfaturi de căsnicie pentru Simion

Deputatul USR, Iulian Bulai, i-a urat „casă de piatră” liderului AUR, George Simion, cel care sâmbătă care s-a căsătorit religios la Oveselu, judeţul Vâlcea, în faţa a mii de oameni. Bulai, cel care în trecut a fost victima unui incident violent provocat de Simion, care a încercat să-l tragă de urechi, l-a sfătuit pe acesta să nu-și bată soția și să-și strângă șosetele aruncate aiurea.

ADVERTISEMENT

„Casă de piatră, George şi Ilinca! Sfaturi pentru George Simion pentru o căsătorie fericită:

1. Să nu-ţi baţi soţia.

2. Să vă creşteţi copiii fără violenţă.

3. Să faci cina în familie de 3 ori pe săptămână.

4. Să împărţiţi în mod egal sarcinile domestice.

5. Joacă-te cu copiii în fiecare zi.

6. Să vă mutaţi repede la casa voastră.

7. Să accepţi că soţia ta are soluţii şi opinii mai bune decât ale tale.

8. Să faci curat şi să strângi şosetele aruncate aiurea în casă.

9. Să înţelegi că nu eşti proprietarul copiilor tăi, ci doar un vremelnic însoţitor.

10. Să nu te aştepţi ca soţia să te facă fericit, ci să împărtăşiţi unul cu altul din fericirea proprie”, a scris Iulian Bulai, sâmbătă pe Facebook.

Cea mai importantă regulă, încălcată

Deputatul USR i-a mai transmis lui Simion că prima regulă și cea mai importantă este să separe viața de familie cu activitatea politică, și a subliniat că liderul AUR, cel care și-a transformat nunta într-un eveniment mediatic, a și încălcat această regulă.

ADVERTISEMENT

„P.S.: Să ştii limita dintre viaţa de familie şi activitatea politică. Aceasta este de fapt prima regulă. Deja ai încălcat-o. Nu e bine deloc. Succes în următorii ani – e mai uşor să previi decât să repari!”, a mai scris Bulai.

Liderul AUR s-a căsătorit religios cu Ilinca Munteanu, în vârstă de 24 de ani, în localitatea Oveselu, comuna Măciuca, judeţul Vâlcea, în faţa a mii de oameni. Evenimentul a fost transformat într-un adevărat spectacol mediatic, liderul AUR invitând toți românii să participe, dar și întreaga mass-media. Sâmbătă a existat chiar și o amenințare cu bomba, însă alarma s-a dovedit a fi falsă. Întreaga ceremonie a fost oficiată de IPS Teodosie, un prelat cunoscut pentru pozițiile sale extremiste.

ADVERTISEMENT

În luna martie a acestui an deputatul Iulian Bulai a sesizat Comisia juridică şi a cerut ca George Simion să fie sancţionat, după ce liderul deputaţilor AUR l-a tras de urechi într-o şedinţă de plen.