Fotbal intern

Iulian Călin, greșeală imensă în Dinamo – Sepsi. Nu le-a acordat „câinilor” un penalty clar. Dan Nistor a răbufnit. “Viciere de rezultat!”

13.12.2019 | 22:42
Iulian Călin, greșeală imensă în Dinamo - Sepsi. Nu le-a acordat „câinilor” un penalty clar. Dan Nistor a răbufnit.
Faza din meciul Dinamo - Sepsi. Sursă foto: telekomsport.ro
ADVERTISEMENT

În partida dintre Dinamo și Sepsi, Iulian Călin, arbitrul meciului, nu le-a acordat „câinilor” un penalty clar, după un henț făcut de Rachid Bouhenna la șutul lui Deian Sorescu.

UPDATE, 13 decembrie, ora 22:58 / Dușan Uhrin a vorbit la sfârșitul jocului și l-a atacat pe arbitrul partidei: „Nu știu cum să comentez meciul de astăzi. Prima repriză a fost 50-50. Am avut un penalty clar și Nistor a primit două cartonașe galbene prea ușor.

Nu am înțeles arbitrul. Ar trebui să-și facă un control oftalmologic dacă nu mai vede bine. Ne-am pierudt jucătorul, a trebuit să ne apărăm, ei au avut două ocazii, dar au marcat la singurele ocazii.

ADVERTISEMENT

Nu suntem într-o criză, dar asta a fost să fie. Este o veste bună pentru noi că Fabbrini a revenit, dar îmi pare rău că am pierdut 3 puncte astăzi”, a spus antrenorul lui Dinamo.


UPDATE, 13 decembrie, ora 22.40. Dan Nistor a vorbit despre prestația arbitrului Iulian Călin de la meciul Dinamo – Sepsi. “Din păcate al doilea galben l-am luat ușor, îmi asum vina, dar a văzut toată țara că a fost viciere de rezultat. Penalty și roșu… la primul galben am avut o reacție mai dură la adresa arbitrului pentru că au fost multe faze împotriva noastră. Poate ratam penalty-ul, dar ne era foarte greu să jucăm în 10“, a spus Nistor.

ADVERTISEMENT

Penalty clar neacordat la Dinamo – Sepsi

Iulian Călin, arbitrul meciului dintre Dinamo și Sepsi nu a acordat un penalty clar după un henț cât se poate de vizibil, în ciuda ceții, făcut de Rachid Bouhenna, fundașul central al lui Sepsi.

Deian Sorescu a pătruns în careul formației din Covasna și a tras la poartă, mingea îl depășise pe portarul lui Sepsi, iar Bouhenna a respins balonul cu mâna, moment în care arbitrul Iulian călin a dictat doar lovitură de la colțul terenului, în ciuda protestelor jucătorilor de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Bouhenna trebuia și eliminat în cazul în care Iulian Călin ar fi acordat lovitură de pedeapsă.

VEZI VIDEO CU FAZA PENALTY-ULUI AICI

Bouhenna a văzut cartonașul galben ?

În cele din urmă, Rachid Bouhenna a văzut un cartonaș galben, dar nu pentru faza la care a fost vinovat, ci pentru un falut la mijlocul terenului în minutul 59.

ADVERTISEMENT

În cazul unei victorii, dinamoviștii pot trece pe locul 6, loc care duce în play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1, cel puțin până la meciul lui Gaz Metan Mediaș, principala contracandidată.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri