Fotbal intern

Iulian Cristea a prins curaj după transferul la FCSB. “Nu mă tem de Gigi Becali. Nu o să aibă de ce să mă critice!”

10.03.2019 | 11:44
Iulian Cristea a prins curaj dupa transferul la FCSB Nu ma tem de Gigi Becali Nu o sa aiba de ce sa ma critice
ADVERTISEMENT

Iulian Cristea a fost lăsat de Gaz Metan Mediaș să joace la FCSB încă din play-off-ul Ligii 1 Betano, după ce Gigi Becali le-a plătit medieșenilor 150.000 de euro, iar fundașul central a prins curaj după ce a prin transferul carierei. Apărătorul susține că nu se teme de patronul vicecampioanei României și crede că evoluțiile sale îl vor face pe latifundiarul din Pipera să nu îl critice.

Iulian Cristea a prins curaj după transferul la FCSB. Ce a declarat înaintea meciului cu Viitorul

“Ne așteaptă un meci foarte greu și sperăm ca la finalul celor 90 de minute să fim câștigători. Sunt de două săptămâni aici și băieții m-au primit foarte bine. Vestiarul este unit. Eu cred că m-am acomodat. Am emoții foarte puține. E un meci foarte important și este primul pentru mine. Sper să joc bine și să nu dezamăgesc. Eu cu Mister am lucrat și la Mediaș. Știam ceea ce își dorește, cum lucrează. Mi s-a îndeplinit un vis, dar trebuie să confirm.

ADVERTISEMENT

Vreau ca la debut să obținem victoria și să nu primim gol. Și eu îmi doresc să marchez, dar nu e treaba mea. Eu trebuie să am grijă să nu primim gol și să recuperez fiecare minge. Ianis este un jucător bun, tânăr, tehnic. Nu este greu să mă duelez cu el pentru că nu e un atacant de careu. Pentru mine nu este un adversar greu. Nu mă tem de Gigi Becali. Nu o să aibă de ce să mă critice dacă o să joc bine. Totul depinde de mine“, a spus Iulian Cristea la conferința de presă susținută înainte de FCSB – Viitorul Constanța.

Iulian Cristea și Billel Oramni

Iulian Cristea, titular în FCSB – Viitorul

Iulian Cristea nu a putut să joace în ultima etapă din sezonul regulat al Ligii 1 Betano, atunci când FCSB a remizat cu FC Voluntari, scor 2 – 2, toate acestea deoarece a fost suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Astfel, fundașul central va debuta în tricoul roș-albastru în prima rundă din play-off-ul Ligii 1 Betano.

ADVERTISEMENT

Bogdan Planic s-a accidentat în partida jucată de FCSB cu Universitatea Craiova, în penultima rundă din sezonul regulat, iar Mihai Teja va fi nevoit să îl titularizeze pe Iulian Cristea în meciul cu FC Viitorul Constanța. Acesta va face cuplu în apărarea vicecampioanei României cu Mihai Bălașa.