Sport

Iulian Cristea a ratat naționala, dar s-a căsătorit! Ce fotbaliști au mers la nuntă

După ce a ratat prezența la echipa națională din cauza unei accidentări, Iulian Cristea s-a căsătorit.
08.06.2021 | 22:33
Iulian Cristea a ratat nationala dar sa casatorit Ce fotbalisti au mers la nunta
După ce a ratat prezența la echipa națională din cauza unei accidentări, Iulian Cristea s-a căsătorit. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Fundașul de la FCSB a părăsit cantonamentul primei reprezentative după accidentarea suferită înainte de meciul cu Georgia, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

Chemat să-l înlocuiască pe Andrei Burcă, le el accidentat, FANATIK a aflat că Iulian Cristea a suferit o entorsă.

ADVERTISEMENT

Iulian Cristea s-a căsătorit

Ieșit din calculele lui Mirel Rădoi pentru amicalele cu Georgia și Anglia, Iulian Cristea a decis să marcheze în vaiața personală și s-a căsătorit cu iubita sa Raluca Maria Corburean.

La nunta fundașului de la FCSB au fost prezenți mai mulți foști coechipieri de la Gaz Metan Mediaș, Eric de Oliveira, Alexandru Buziuc, Darius Olaru, Ovidiu Bic, Ionuț Buzean și Alexandru Greab.

ADVERTISEMENT

Brazilianul Eric nu a ratat ocazia de postat pe contul de Facebook o fotografie în care apar toți cei șapte prieteni. ”Casă de piatră Iulian Cristea și Raluca Maria Corburean. 1 mie de like??????? Gazu Forever”, a scris Eric.

Iulian Cristea căsătorie

Becali nu a vrut să-l dea sub 1.000.000 de euro

La doar o zi după accidentarea care l-a privat de selecția la echipa națională, au apărut informații că Iulian Cristea ar putea pleca de la FCSB, însă Gigi Becali cere un milion de euro pentru fundașul central.

ADVERTISEMENT

Cristea este  fundașul-golgheter al FCSB-ului și este evaluat conform Transfermarkt la 1.500.000 de euro și mai are doi ani cu contract cu echipa lui Gigi Becali.

Deși nu își dorește să renunțe la jucător, patronul FCSB a avut o ofertă clară pentru fundașul central de 26 de ani, pe care însă a refuzat-o, socotind că e prea mică.

ADVERTISEMENT

Cristea e pasionat de porumbei

Fundașul central a jucat 36 de meciuri în acest sezon și a reușit să marcheze patru goluri, însă a trecut și prin momente grele.

Jucătorul a izbucnit în lacrimi după ce a fost schimbat în meciul cu Academica Clinceni, fiind înlocuit în minutul 46 cu Andrei Miron.

Jucătorul născut la Mediaș are și o pasiune ieșită din comun pentru un fotbalist, iar FANATIK a realizat  un reportaj special cu jucătorul chiar la reședința familiei.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,75 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT