Fotbal intern

Iulian Cristea a semnat cu FCSB? Câţi bani primeşte Gaz Metan pentru fundaşul central

13.12.2018 | 18:47
Iulian Cristea a semnat cu FCSB Cati bani primeste Gaz Metan pentru fundasul central

Gigi Becali a rezolvat problema fundaşului central, iar latifundiarul din Pipera a dezvăluit că Iulian Cristea, fotbalist despre care FANATIK.RO a anunţat pe 26 noiembrie că este pe lista FCSB-ului, o să ajungă sub comanda lui Nicolae Dică în iarnă, dacă Gaz Metan Mediaş o să dorească să primească 100.000 de euro, sau în vară, când contractul jucătorului în vârstă de 24 de ani cu gruparea pregătită de Mihai Teja se va încheia.

Mai mult, Gigi Becali a dezvăluit că Iulian Cristea o să fie titular în centrul defensivei FCSB-ului, iar acesta îi va lua locul lui Mihai Bălaşa. Patronul vicecampioanei României susţine că vor exista schimbări şi pe linia de mijloc şi că este posibil ca Dragoş Nedelcu să fie sacrificat şi să fie trimis pe banca de rezerve.

A semnat Iulian Cristea cu FCSB? Răspunsul lui Gigi Becali a lăsat loc de interpretări

“Dacă ne înţelegem cu Gaz Metan îl luăm din iarnă, dacă nu, atunci îl luăm din vară. El e sub contract cu Gaz Metan până în vară. O să semnăm pe 3-4 ianuarie. Nu pot să spun mai multe. Dacă o să semnăm contract în ianuarie o să le dau celor de la Gaz Metan 100.000 de euro. Eu zic că o să mi-l dea pe 100.000 de euro. Dacă eram în locul lor eu îl dădeam. Dacă nu, atunci aştept până în vară. Eu vă spun ce îmi doresc... De ce să dau 100.000 de euro pe Cristea? Ca să îl ţin pe bancă? Ce să îi fac lui Bălaşa? Nu stau să îl cresc. Cine să cu stângu în dreptul o să stea pe bancă. Eu cred că Planic şi Cristea vor juca fundaşi centrali. Pintilii şi Nedelcu vor juca mijlocaşi sau Nedelcu împreună cu alt jucător. La mijloc trebuie să joace jucătorul care îmi câştigă titlul. Trbeuie să sacrificăm jucătorul tânăr“, a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

Întrebat dacă Iulian Cristea a semnat, Gigi Becali a lăsat să se înţeleagă că da. “Răd ca să înţelegeţi ce nu pot să zic”. Acesta a fost completat de Ilie Dumitrescu. “Băiatul a semnat acum şi Gaz Metan o să vrea să primească 100.000 de euro decât să îl piardă gratis.”

Iulian Cristea şi Marius Pena în meciul jucat de Gaz Metan Mediaş pe terenul celor de la Concordia Chiajna
Iulian Cristea şi Marius Pena în meciul jucat de Gaz Metan Mediaş pe terenul celor de la Concordia Chiajna
  • 100.000 de euro vrea să plătească Gigi Becali pentru Iulian Cristea
  • 500.000 de euro este cota lui Iulian Cristea, conform transfermarkt.com