Fotbal intern

El e fundașul central din Liga 1 pe care Gigi Becali vrea să-l aducă la FCSB

26.11.2018 | 14:05
Gigi Becali s-a decis deja care este fundașul central pe care-l va aduce la FCSB: Iulian Cristea, 24 de ani, Gaz Metan Mediaș

Gigi Becali spune că va face două-trei transferuri în pauza de iarnă, una dintre achiziții fiind un fundaș central, post pe care FCSB a fost descoperită în prima parte a sezonului.

Stoperul pe care patronul roș-albaștrilor îl are pe listă este Iulian Cristea de la Gaz Metan Mediaș, un jucător de 24 de ani care joacă mai multe posturi în defensivă.

Iulian Cristea de la Gaz Metan Mediaș, fundașul central de pe lista lui Gigi Becali

La noi vor mai fi două-trei transferuri în iarnă. Eu vreau un mijlocaș central, un atacant și un fundaș central. O să vedem ce e cu mijlocașul, eu îmi doresc ceva acolo, dacă nu corespunde aducem altul și tot așa până îl nimeresc. Fundașul central îl știu deja, e tânăr și o să-l aduc în pauza de iarnă”, a declarat Gigi Becali după Poli Iași – FCSB 1-2.

Iulian Cristea de la Gaz Metan Mediaș dorit de fcsb
Iulian Cristea (numărul 15) de la Gaz Metan Mediaș ar putea juca pe Arena Națională în tricoul celor de la FCSB, fiind dorit de Gigi Becali

Din informațiile FANATIK.RO, jucătorul la care face referire patronul vicecampioanei este Iulian Lucian Cristea, care a împlinit 24 de ani pe 17 iulie. Acesta este un fotbalist de mijlocul terenului, putând evolua și ca stoper, dar și închizător sau mijlocaș central mai avansat.

Mihai Pintilii spune că Iulian Cristea este pe placul roș-albaștrilor

Într-un interviu recent acordat FANATIK.RO, Mihai Pintilii, liderul din vestiarul roș-albaștrilor a vorbit și despre jucătorii care-i plac în Liga 1 și care ar putea veni la FCSB. Iulian Cristea este printre ei, Pintilii fiind unul dintre oamenii cu care Gigi Becali se mai consultă când e vorba despre jucători din Liga 1. „M-a întrebat și de finul Nistor”, dezvăluia Pintilii.

Iulian Cristea este o variantă de viitor pentru echipa lui Gigi Becali, acesta dorind să aducă jucători pe care să-i și poată valorifica ulterior. Tot de la Gaz Metan, Becali este interesat și de Darius Olaru, mijlocaș U21 remarcat de Mihai Stoica, aprecierile directorului sportiv ajungând la propriul patron.

  • 500.000 de euro este cota actuală a lui Iulian Lucian Cristea, jucător format de Gaz Metan Mediaș și împrumutat 6 luni, în 2014, la Metalurgistul Cugir
  • 14 meciuri a jucat Cristea pentru Mediaș în actualul sezon, marcând și de două ori, contra Craiovei și a celor de la Sepsi. În ambele meciuri în care a înscris a jucat fundaș central