Fotbal intern

Iulian Cristea, dezvăluiri incendiare din vestiarul FCSB! ”Atmosfera e tensionată”

24.04.2019 | 15:30
Iulian Cristea dezvaluiri incendiare din vestiarul FCSB Atmosfera e tensionata

Fundașul Iulian Cristea a făcut câteva dezvăluiri incendiare din vestiarul echipei FCSB, după remiza din meciul cu FC Viitorul, din etapa a șasea a play-off-ului Ligii 1 Betano. În urma acestui rezultat de egalitate, ”roș-albaștrii” au un deficit de cinci puncte față de liderul CFR Cluj și mai au șanse foarte mici la câștigarea titlului.

Iulian Cristea, dezvăluiri incendiare din vestiarul FCSB: ”Atmosfera e tensionată”

”Facem antrenamente, trebuie să ne pregătim 100% și să luăm fiecare meci în parte să vedem dacă putem lua campionatul. Atmosfera e tensionată, încercăm să luăm pas cu pas, să vedem ce mai putem scoate la capăt anul asta”, a dezvăluit Iulian Cristea despre situația din vestiarul formației FCSB.

”CFR Cluj are meciuri destul de grele, cu Viitorul și Craiova, cum și noi avem la Craiova acasă. Orice meci e imprevizibil zic eu. CFR a fost mereu acolo pe primul loc, noi am fost mereu în urma lor și nu am reușit să îi prindem. Îi mai putem prinde, dar acum nu mai stăm la mâna noastră, trebuie să se încurce şi CFR, a mai declarat Iulian Cristea.

Iulian Cristea este felicitat de coechipieri după golul marcat în meciul Astra Giurgiu - FCSB
Iulian Cristea este felicitat de coechipieri după golul marcat în meciul Astra Giurgiu – FCSB

Becali i-a atacat pe jucători și pe Mihai Teja

La finalul meciului FC Viitorul – FCSB 1-1, din etapa a șasea a play-off-ului Ligii 1 Betano, finanțatorul Gigi Becali i-a atacat în termeni duri pe jucătorii săi, spunând că niciodată nu a avut o echipă atât de slabă. Mai mult, omul de afaceri a precizat că va vinde clubul dacă în doi ani de zile nu va ajunge în grupele cupelor europene, deoarece asta ar însemna să piardă bani.

Supărarea lui Gigi Becali nu a trecut nici a doua zi, atunci când în colimator i-a intrat tehnicianul Mihai Teja: “Mă pune pe gânduri ce văd, nu mai jucăm nimic, niciodată nu am jucat atât de slab. Spre final de campionat, de exemplu, se vedea valoarea noastră. Și anul trecut, și acum doi ani. Trebuie să mă interesez.  Nu știu ce se întâmplă, pentru că, de când a venit el, nu mai stau ăștia în ghete. Ce mă fac? Nu am fost niciodată atât de slabi și atât de adormiți. Dormim pe teren”.