Fotbal intern

Iulian Cristea, dezvăluiri inedite după convocarea la națională: ”Aș fi fost șofer pe TIR”. Video

09.11.2020 | 11:15
Iulian Cristea dezvaluiri inedite dupa convocarea la nationala As fi fost sofer pe TIR Video
ADVERTISEMENT

Fundașul formației FCSB, Iulian Cristea, a făcut câteva dezvăluiri inedite după ce a fost convocat la echipa națională a României.

”Tricolorii” vor juca un meci amical cu Belarus la 11 noiembrie, iar apoi vor întâlni Norvegia (15 noiembrie) și Irlanda de Nord (18 noiembrie) în ultimele partide din Liga Națiunilor.

ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, selecționerul Mirel Rădoi s-a repliat rapid după ce i-a pierdut pe Cojocaru și Chiricheș, iar în locul lor au fost chemați la lot Cristian Bălgrădean și Cristi Manea, de la CFR Cluj.

Convocat la națională, Iulian Cristea face o dezvăluire incredibilă

Înaintea celor trei meciuri ale naționalei din această lună, fundașul Iulian Cristea a oferit un interviu pentru FRF TV în care a făcut o dezvăluire șocantă despre ce ar fi ajuns dacă nu s-ar fi făcut fotbalist.

ADVERTISEMENT

”Tatăl și fratele meu sunt șoferi pe TIR, au carnet de profesioniști. De aici și pasiunea mea pentru mașini. Chiar mă gândeam că aș fi fost și eu șofer pe TIR, cu siguranță”, a declarat apărătorul de 26 de ani.

”Am o afinitate pentru mașini, dar am ajuns fotbalist. Acum e doar pasiune pentru mașini. Debutul la echipa națională a fost ceva unic. Asta mi-am dorit de mic”, a mai spus Iulian Cristea.

ADVERTISEMENT

Convocat pentru meciurile cu Belarus, Norvegia și Irlanda de Nord, fostul fundaș dinamovist Ionuț Nedelcearu nu concepe încă o campanie de calificare ratată pentru națională și anunță că abia așteaptă întâlnirea cu starul Erling Haaland.

Aceste jocuri sunt importante pentru că pot duce formația lui Mirel Rădoi în  urna a doua valorică la tragerea la sorți pentru preliminariile CM 2022.

ADVERTISEMENT

Partida amicală dintre România și Belarus va fi condusă la centru de arbitrul bulgar Georgi Kabakov. El va fi ajutat la cele două linii de conaționalii săi Martin Margaritov şi Diyan Valkov, iar rezervă va fi Sebastian Colţescu.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,20 este cota pentru ”peste 3,5 goluri” la meciul România-Belarus. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT