Fotbal intern

Iulian Cristea, jucătorul FCSB-ului care are Steaua în ADN! „Mi-a făcut de ziua mea un tort cu Rădoi şi Becali!” Diseară debutează cu Viitorul. FOTO

11.03.2019 | 13:28
Iulian Cristea în copilărie alături de câțiva prieteni

Iulian Cristea, noul jucător al FCSB-ului adus de urgență de Gigi Becali de la Mediaș este dovada vie că atunci când crezi, muncești și lupți în viață, visele din copilărie prind contur. Noul fundaș al roș albaștrilor are Steaua în ADN și a crescut sperând că la un moment dat va îmbrăca tricoul echipei favorite. Deși a bătut palma cu latifundiarul din Pipera, Cristea urma să vină la echipă abia de la începutul sezonului următor. Becali a plătit însă 150 de mii de euro în plus și l-a transferat pe fundaș.

UPDATE, ora 13:29. Iulian Cristea va debuta în această seară pentru FCSB în primul meci din play-off cu Viitorul. Cristea va face pereche în centrul defensivei cu Mihai Bălaşa. Fundaşul adus de la Gaz Metan Mediaş îşi vede visul cu ochii după ce în copilărie a fost mare fan al echipei lui Gigi Becali. Povestea tortului aniversar cu numele lui Rădoi şi Becali, mai jos.


Iulian Cristea a dezvăluit exclusiv pentru FANATIK cum a crescut cu Steaua în casă. Și zilele de naștere ale jucătorului erau sărbătorite în jurul culorilor roș albastre. Într-un an, Cristea a primit două torturi. Unul cu Mirel Rădoi, al doilea cu actualul patron, Gigi Becali. De altfel, selecționerul naționalei de tineret a reprezentat un adevărat idol pentru Cristea. „Mirel Rădoi, clar! De când eram mic aveam o grămadă de tricouri cu el. Țin minte că mama mi-a făcut de ziua mea, la 12 sau la 13 ani, un tort cu Rădoi în culorile roș-albastre ale Stelei. Îmi mai plăcea foarte mult și Lucian Sănmărtean”, a declarat Iulian Cristea.

Iulian Cristea în copilărie alături de câțiva prieteni
Iulian Cristea în copilărie alături de câțiva prieteni

Iulian Cristea, jucătorul FCSB-ului care are Steaua în ADN!

Transferul la FCSB a însemnat un vis împlinit pentru Iulian Cristea. Noul fundaș al roș albaștrilor vrea acum să dea lovitura și cu echipa națională. La tineret l-a avut antrenor chiar pe Mihai Teja, omul care a insistat pentru transferul lui. „Acum, la Steaua, să câștig trofee, apoi să fac pasul la națională și la o echipă de afară. Iar ca totul să fie perfect, să prind și un turneu final cu echipa națională. Când joci pentru națională e cel mai frumos moment. Nu pot uita când mi s-a cântat imnul la meciul cu Serbia de la tineret! Era Mihai Teja antrenor!”, a mai spus Cristea.

  • 6 goluri a marcat Iulian Cristea pentru Gaz Metan Mediaș