Sport

Iulian Cristea, pași importanți pentru recuperarea după accidentare. Când ar putea să revină la antrenamentele FCSB

Iulian Cristea (28 de ani) a suferit o accidentare gravă în meciul dintre Muntengru - România din Liga Națiunilor, iar FCSB a rămas descoperită pe postul de fundaș central.
06.09.2022 | 15:29
Iulian Cristea pasi importanti pentru recuperarea dupa accidentare Cand ar putea sa revina la antrenamentele FCSB
Iulian Cristea este evaluat la 1.500.000 de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Joyskim Dawa și Jonaas Tamm au fost extrem de criticați după evoluția din meciul cu Farul Constanța, iar FCSB are probleme mari cu postul de fundaș central, Nicolae Dică având puține variante la dispoziție.

Iulian Cristea trage tare să revină pe gazon la FCSB. Cum merge recuperarea

Iulian Cristea, fundașul central al FCSB, s-a accidentat grav la meciul din Muntenegru al naționalei României și s-a operat la o celebră clinică din Italia, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Stoperul a mers la clinica la care s-au operat Ionuț Panțîru și Ovidiu Popescu, iar acum lucrează din greu alături de kinetorapeutul FCSB, Ovidiu Kurti.

Jucătorul a postat un scurt video din sala de forță de la baza de pregătire de la Berceni, din timpul antrenamentelor de recuperare. Cristea a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior, chiar la prima fază a partidei de la Podgorica.

ADVERTISEMENT

Iulian Cristea nu va mai juca în 2022

Din informațiile FANATIK, Iulian Cristea nu va mai putea reveni pe teren în acest an calendaristic. Staff-ul lui Nicolae Dică speră însă că măcar îl va avea la dispoziție la antrenamente până la finalul lui 2022.

Ca soluții viabile, antrenorul FCSB-ului îi are doar pe Dawa și Tamm pe postul de fundaș central. Ar mai fi și varianta Rachid Bouhenna, care a fost reprimit în lotul primei echipe, chiar dacă patronul Gigi Becali anunțase că va renunța la serviciile lui.

ADVERTISEMENT

Ar mai putea fi folosit pe acest post și Denis Haruț, la origine fundaș dreapta. Astfel, Iulian Cristea va reveni cel mai probabil pe teren în 2023.

Iulian Cristea, coleg de suferință cu Adrian Șut

Alături de Iulian Cristea, în imaginile de la antrenament apare și mijlocașul central Adrian Șut. Închizătorul în vârstă de 23 de ani s-a accidentat în meciul tur cu Dunajska Streda din play-off-ul Conference League.

ADVERTISEMENT

Șut a suferit o entorsă de genunchi cu afectarea ligamentului colateral extern și ar putea reveni pe teren abia în luna octombrie. Mijlocașul a acuzat dureri încă din minutul 72 al partidei, însă a rămas pe teren până la fluierul final al partidei.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,07 este cota pentru „ambele marchează” la West Ham United – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT