Sport

Iulian Cristea, primele declarații după accidentarea suferită la națională. Când ar putea reveni pe teren fundașul de la FCSB. Video

Iulian Cristea a oferit primul interviu după accidentarea suferită în partida de la Podgorica dintre Muntenegru și România, când a fost nevoit să iasă de pe teren încă din debutul confruntării.
16.06.2022 | 19:51
Iulian Cristea primele declaratii dupa accidentarea suferita la nationala Cand ar putea reveni pe teren fundasul de la FCSB Video
Iulian Cristea, primul interviu după accidentarea suferită la națională. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate starea de sănătate a fundașului central al FCSB-ului și informații despre operația pe care a efectuat-o acesta.

Iulian Cristea, primul interviu după accidentarea suferită la națională

Iulian Cristea a oferit primul interviu după accidentarea suferită la primul meci al României din Liga Națiunilor: „Din păcate s-a întâmplat, nu putem controla astfel de lucruri. Am avut un sezon destul de bun și am prins și naționala. Asta este!

ADVERTISEMENT

La săritura din minutul unu am simțit cum a trosnit genunchiul, doctorul mi-a spus că e vorba despre o ruptură de ligamente încrucișate, dar vedea că genunchiul era stabil și a zis să mai stau puțin să văd cum mă simt. Am mai stat, dar treceau minutele și simțeam mai instabil genunchiul.

A revenit și Denis Haruț de la Botoșani, dar vom mai avea nevoie de un fundaș central și cred că ne vom pune ușor, ușor pe picioare și vom juca bine”.

ADVERTISEMENT

„Obiectivul era să am evoluții bune și să joc în cupele europene, acum obiectivul meu e să revin cât mai repede pe teren. Nici nu ne gândim la altceva în afară de titlul de campioni în acest sezon.

Îmi doresc să intrăm în grupele Conference League, e momentul au trecut ani peste noi și nu am mai jucat în cupele europene și nu am câștigat nici campionatul”, a mai spus Iulian Cristea pentru FCSBTV.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că putem reveni repede cu naționala!”

„Eu cred că putem reveni repede cu naționala, eram încrezător după victoria cu Finlanda, din păcate nu am mai reușit să facem un rezultat bun și cu Muntenegru. Eu cred că ne vom reveni”, a mai spus Iulian Cristea.

Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul FCSB-ului, a vorbit și el despre situația lui Iulian Cristea și despre așteptările sale cu privire la revenirea pe teren a fundașului:

ADVERTISEMENT

„Din păcate vin și astfel de accidentări, menite să ne facă mai puternici. Noi avem un istoric, ne-am împrietenit când a avut probleme la piciorul opus și a revenit atunci foarte bine, nu am nicio emoție că va fi altfel acum.

Lucrurile astea se văd în timp, noi ne vom face treaba cât se poate de bine, cel mai bun obiectiv și cel mai sănătos obiectiv e să înceapă cantonamentul de la anul cu echipa. Nu am niciun dubiu să intre până la finele anului să aibă mai multe etape jucate”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT