Fotbal intern

Iulian Cristea s-a înțeles cu FCSB, dar transferul său este momentan blocat! Cât i-a cerut Gaz Metan lui Gigi Becali!

03.01.2019 | 13:07
Iulian Cristea sa inteles cu FCSB dar transferul sau este momentan blocat Cat ia cerut Gaz Metan lui Gigi Becali

Ar trebui să fie prima achiziție a lui Mihai Teja, dar negocierile între cluburi sunt destul de anevoioase. Iulian Cristea s-a înțeles cu FCSB, dar transferul său este blocat. FANATIK a aflat că Gigi Becali a făcut o ofertă clară pentru fundașul central.

Gaz Metan a cerut însă o altă sumă, mai mare, iar discuțiile sunt acum în aer. Prețul nu este unul foarte ridicat, dar Becali ar putea aștepta să îl aducă gratis pe Cristea în vară, când rămâne liber de contract.

Iulian Cristea s-a înțeles cu FCSB! Gaz Metan cere 50.000 de euro în plus

Intrarea în 2019 accelerează ritmul achizițiilor în Liga 1 Betano. Gigi Becali încearcă să rezolve câteva dintre transferuri în aceste zile. Unul dintre acestea este cel al lui Iulian Cristea, apărătorul central de la Gaz Metan.

Fotbalistul s-a înțeles cu FCSB după o discuție purtată cu fostul său antrenor, Mihai Teja. Acesta și-a dat acceptul pentru ca mutarea să se facă, iar negocierile se poartă acum doar între cluburi.

Conform informațiilor FANATIK, Gigi Becali a făcut o ofertă de 100.000 de euro pentru jucătorul medieșenilor. Ținând cont că fotbalistul se află în ultimele șase luni de contract și ar putea semna cu FCSB pentru a veni gratis în vară, Becali a considerat propunerea mai mult decât justă. Nu același lucru au considerat și cei de la Gaz Metan.

Aceștia au plusat și au ridicat prețul la 150.000 de euro. Finanțatorul FCSB nu a dat încă un răspuns, totul fiind blocat de faptul că a fost Revelionul. Este foarte probabil ca afaceristul să accepte pretențiile ardelenilor în aceste zile.

Sare Mihai Bălașa din schemă?

Aducerea a cel puțin un fundaș central este inevitabilă. Din spusele patronului Gigi Becali, venirea lui Iulian Cristea ar însemna trecerea pe banca de rezerve a lui Mihai Bălașa. Internaționalul român în vârstă de 23 de ani a fost luat în colimator de Becali la finalul anului recent încheiat și a fost amenințat că va face tușa mult și bine în 2019.

Sută la sută va fi titular Iulian Cristea! Păi, de ce să dau 100.000 de euro, ca să-l țin pe bancă? Da, vine în locul lui Bălașa. Ce să fac cu Bălașa? Să stau să-l cresc pe Bălașa? Ce să fac? Cred că Planic cu Cristea vor fi titulari. Da, ei vor juca. Care e gândirea? Cine dă cu stângul în dreptul stă pe bancă, rezervă!”, declara luna trecută investitorul roș-albaștrilor.

Mihai Bălașa Andrei Cristea
Mihai Bălașa ar putea ajunge rezervă dacă vorbele patronului Gigi Becali se vor adeveri

750 de mii de euro este cota de piață pe care Iulian Cristea o are în acest moment conform transfermarkt

1,5 milioane de euro este cota de piață pe care Mihai Bălașa o are în acest moment conform transfermarkt

2 milioane de euro este cota de piață pe care Bogdan Planic o are în acest moment conform transfermarkt

Tags: