Fotbal intern

Iulian Cristea, suspendat pentru meciul FCSB – Gaz Metan. Bogdan Vintilă e obligat să improvizeze în centrul apărării

03.12.2019 | 21:26
Iulian Cristea suspendat pentru meciul FCSB  Gaz Metan Bogdan Vintila e obligat sa improvizeze in centrul apararii
ADVERTISEMENT

Iulian Cristea a fost avertizat de arbitrul Istvan Kovacs la meciul disputat de FCSB pe terenul lui Poli Iași în etapa a 19-a și a ajuns la patru cartonașe galbene în sezonul 2019 – 2020. Astfel fundașul central va fi suspendat pentru partida cu Gaz Metan Mediaș din runda cu numărul 20.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 1.62 este cota pentru o victorie a roș-albaștrilor. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Iulian Cristea e suspendat pentru meciul FCSB – Gaz Metan

Iulian Cristea a fost titularizat de Bogdan Argeș Vintilă în meciul Poli Iași – FCSB și văzut cartonașul galben în minutul 36, imediat după ce Florin Tănase a egalat din penalty. Astfel, fundașul central nu va putea fi folosit în partida cu Gaz Metan Mediaș care are loc vineri, 6 decembrie, de la ora 20.30, pe Arena Națională.

În aceste condiții, Bogdan Argeș Vintilă va fi nevoit să improvizeze în centrul apărării, toate acestea dacă ținem cont că fundașul central Bozhidar Chorbadzhiyski a ieșit din planurile de viitor ale roș-albaștrilor și singurul apărător central de meserie din lotul FCSB-ului este Bogdan Planic.

ADVERTISEMENT

Aris Soiledis ar urma să facă echipă cu Bogdan Planic în centrul apărării

Astfel, șansele ca antrenorul vicecampioanei României să îl trimită în centrul apărării pe Aris Soiledis cu Gaz Metan Mediaș sunt mari, toate acestea deoarece apărătorul grec a mai fost folosit în acea poziție și în trecut și s-a descurcat de minune.

”Prefer să joc pe postul meu (de fundaș stânga), dar nu am nicio problemă nici dacă trebuie să intru atacant pentru echipa mea”, a spus grecul Soiledis înaintea meciului disputat de FCSB cu Poli Iași.

ADVERTISEMENT
  • FCSB – Gaz Metan se joacă vineri, 6 decembrie, de la ora 20.30, în etapa 20, sezonul 2019 – 2020. Partida va fi transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.