Fotbal intern

Iulian Cristea, transferat de FCSB! Anunțul patronului: ”A semnat cu noi”

04.01.2019 | 11:12
Iulian Cristea transferat de FCSB Anuntul patronului A semnat cu noi

Finanțatorul clubului FCSB, Gigi Becali, a anunțat transferul fundașului central Iulian Cristea de la Gaz Metan Mediaș. Omul de afaceri a precizat că jucătorul va veni din sezonul viitor la formația pregătită de Mihai Teja, după ce își va încheia contractul cu gruparea ardeleană.

Gigi Becali și-a exprimat încă din luna decembrie dorința de a-l achiziționa pe fundașul central Iulian Cristea de la Gaz Metan Mediaș. Finanțatorul de la FCSB anunța atunci că jucătorul va veni titular în locul lui Mihai Bălașa și va face pereche în centrul defensivei sârbul Bgdan Planic.

Iulian Cristea într-un duel aerian pentru balon cu Billel Omrani în meciul CFR Cluj - Gaz Metan Mediaș
Iulian Cristea într-un duel aerian pentru balon cu Billel Omrani în meciul CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș

Iulian Cristea, transferat de FCSB: ”Dau 100.000 de euro să vin acum”

Deși a anunțat că s-a înțeles pentru transferul Iulian Cristea, Gigi Becali a menționat că este dispus să plătească 100.000 de euro clubului Gaz Metan Mediaș pentru ca jucătorul să vină la FCSB din această iarnă. ”Iulian Cristea a semnat cu noi, eu mai mult de 100.000 nu dau. Ei dacă vor să îl țină, să îl țină. Dar noi o să facem oferta la club, la administratorul financiar. El a semnat din vară, când îi va expira contractul. Dar dacă le dăm 100.000, semnează și vine acum”, a declarat omul de afaceri la Digi Sport.

FANATIK v-a anunțat încă de joi că Iulian Cristea a ajuns la o înțelegere cu FCSB și va veni în vară din postura de jucător liber de contract. Pentru a-l aduce încă din această iarnă, Gigi Becali a făcut o ofertă de 100.000 de euro, dar oficialii de la Gaz Metan Mediaș au cerut cu 50.000 de euro mai mult.

Fostul antrenor de la Gaz Metan Mediaș, Cristi Dulca, a vorbit extrem de frumos despre Iulian Cristea, spunând că este un jucător care nu bea, nu fumează, este primul la antrenamente și este convins că se va impune la FCSB.