Sport

Iulian Mihăescu, acuze după ce Ovidiu Burcă a fost numit antrenorul lui Dinamo: „Domnii Zăvăleanu și Vlad nici măcar nu mi-au dat un telefon”

Iulian Mihăescu, antrenorul interimar al lui Dinamo, le-a bătut obrazul lui Răzvan Zăvăleanu și Vlad Iacob, după ce nici măcar nu a fost înștiințat de numirea lui Ovidiu Burcă pe banca tehnică a echipei.
21.07.2022 | 18:06
Iulian Mihaescu acuze dupa ce Ovidiu Burca a fost numit antrenorul lui Dinamo Domnii Zavaleanu si Vlad nici macar nu miau dat un telefon
Iulian Mihăescu a fost antrenorul principal al lui Dinamo timp de 4 săptămâni. Sursă foto: Instagram Dinamo București
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Ovidiu Burcă va fi noul antrenor al lui Dinamo, iar acesta a oferit primele declarații pentru site-ul nostru.

Iulian Mihăescu, acuze la adresa noii conduceri a lui Dinamo: „Este incredibil. Se pare că eu am fost bun doar în momente grele”

Iulian Mihăescu spera că va rămâne pe banca lui Dinamo alături de Ionel Augustin în acest debut de sezon, însă dinamovistul nici măcar nu a fost informat de înlocuirea sa cu Ovidiu Burcă: Este incredibil. Eu am fost cu Augustin și am condus antrenamentul la Săfitca de la 10, jucătorii m-au întrebat vrute și nevrute, iar eu habar n-am avut ce să le spun. Voi poate știți ce a spus Burcă prin conferință și ce planuri are, dar eu nu știu absolut nimic”, spune antrenorul în ProSport.

ADVERTISEMENT

Pentru Mihăescu viitorul este incert și este pus de către Dinamo într-o poziție ingrată: „Nu știu dacă vor să mă mai țină și pe mine în staff, nu vor să mă mai țină, mă mai duc la Plopeni cu echipa, nu știu absolut nimic”.

Iulian Mihăescu a dezvăluit că Ovidiu Burcă nu a luat legătura cu el și nici măcar nu a trimis pe cineva la Săftica, deși a fost prezentat oficial.

ADVERTISEMENT

„Am auzit și eu că au făcut conferință la Săftica și l-au prezentat pe Burcă, dar cu mine nu a vorbit nimeni absolut nimic. Burcă nu și-a trimis nici măcar unul dintre secunzii săi la Săftica. Burcă nici măcar un telefon nu mi-a dat să mă întrebe de jucători”.

Iulian Mihăescu și Ionel Augustin au condus antrenamentul lui Dinamo

Iulian Mihăescu este deranjat de modul în care el și Ionel Augustin au fost tratați la Dinamo: „Am fost la Săftica doar eu cu Augustin. Se pare că eu am fost bun doar în momente grele, dar asta este România.

ADVERTISEMENT

Domnii Zăvăleanu și Vlad nici măcar nu mi-au dat un telefon să se intereseze dacă mai trăiesc pe la Săftica”, a mai spus acesta pentru sursa citată.

Ovidiu Burcă, primele declarații ca antrenor al lui Dinamo

Ovidiu Burcă a fost prezentat oficial la Dinamo în cadrul unei conferințe de presă, iar antrenorul este onorat să stea pe banca „alb-roșiilor”: „Și pentru mine este o onoare imensă și o mândrie să fiu antrenorul lui Dinamo, chiar dacă echipa nu e în cel mai bun moment. Cu atât mai mult, e o mândrie că s-a apelat la mine în acest moment dificil. Ce pot eu să le promit celor care au avut încredere în mine că vom face tot ce este posibil să readucem clubul unde îi este locul.

ADVERTISEMENT

Burcă deja și-a ales primul colaborator, Florin Marin, care va fi noul consilier tehnic al „câinilor”: Numirea mea a depins oarecum de investirea lui Vlad Iacob ca administrator special, pe de o parte. Pe de altă parte, pentru că a trebuit să înțeleg foarte bine momentul în care se află Dinamo și cred că de asta a durat așa de mult.

Pe majoritatea dintre jucători îi știu, dar aș vrea să nu mă hazardez, chiar dacă timpul ne presează foarte tare. Avem nevoie să identificăm jucători motivați care să joace la Dinamo și care au capacitatea și talentul să o poată face. Vreau să fac o evaluare cât mai corectă a jucătorilor și vreau să fim inspirați să selecționăm jucătorii care pot să dea cel mai bun randament în tricoul lui Dinamo, pentru că tricoul lui Dinamo este un tricou greu”.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să...
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să îi ia fetele, după ce a fost aproape de moarte
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş...
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş întoarce...
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română