Fotbal intern

Iulian Miu, șocat de moartea lui Martin Tudor: „Nu mai înțeleg nimic din viața asta!”

30.03.2020 | 16:23
Iulian Miu socat de moartea lui Martin Tudor Nu mai inteleg nimic din viata asta
MArtin Tudor. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

Lumea fotbalului românesc a fost afectată de moartea lui Martin Tudor. Iulian Miu, fost coleg cu portarul la Steaua s-a declarat șocat la aflarea teribilei vești, conform telekomsport.ro.

Iulian Miu, șocat de moartea lui Martin Tudor

Iulian Miu, fostul coleg al lui Martin Tudor de la Steaua a fost șocat la aflarea teribilei vești. Acesta a mărturisit că este bulversat: „Am aflat azi-dimineaţă… Sunt şocat, nu mai înţeleg nimic din viaţa asta. Nu-mi vine să cred…

ADVERTISEMENT

Am fost colegi la Steaua, aveam o relaţie foarte bună cu el. Ne mai întâlneam, am rămas prieteni buni. Nu avea vreo problemă medicală. Da, sunt şocat, nu ştiu ce să mai zic… E tragic ce se întâmplă”.

Moartea lui Martin Tudor lasă un gol enorm în sufletele foștilor colegi

Foștii colegi ai lui Martin Tudor de la Steaua au fost surprinși de moartea portarului. Dorinel Munteanu a oferit mai multe explicații despre decesul lui Martin Tudor.

ADVERTISEMENT

„Era acasă, la Reșița! Ambulanța a ajuns foarte repede la el, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic. S-au făcut toate manevrele de resuscitare, dar s-a întâmplat o tragedie. Nu l-au mai putut salva.

A murit, săracul… Acum, trupul lui e la spital pentru autopsie”, a declarat Dorinel Muntenu.

„Eu am fost coleg cu el la Steaua între 2004 și 2005. După pentru că aveam nevoie de un băiat serios am decis să-l iau cu mine la CFR Cluj! Era un om minunat, un băiat serios, muncitor.

ADVERTISEMENT

Și foarte tânăr. Sunt dărâmat de această veste, nu mi-a venit deloc să cred… Este o tragedie. Singura lui problemă era că fuma, dar n-avea cum să i se tragă nenorocirea asta de la așa ceva. Dumnezeu să-l ierte!”, a încheiat Dorinel Munteanu.

De-a lungul carierei sale, Martin Tudor a jucat pentru Steaua, CFR Cluj și „U” Cluj și s-a retras în anul 2008, devenind antrenor cu portarii.

ADVERTISEMENT
  • 43 de ani împlinise Martin Tudor pe 10 iunie
Tags: