Life

Iulian Pîtea de la Exatlon 2, mărturisire uluitoare: „Am furat din magazine. Îmi plăcea, să știi”

08.01.2021 | 13:04
Iulian Pitea de la Exatlon 2 marturisire uluitoare Am furat din magazine Imi placea sa stii
Iulian Pîtea a fost finalist la Exatlon sezonul 2. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iulian Pîtea, unul din cei mai iubiți foști concurenți ai emisiuni Exatlon România din sezonul 2, a apărut în spațiul public după o perioadă destul de lungă de absență unde a făcut cele mai controversate dezvăluiri despre el.

Fostul concurent al show-ului de la Kanal D a petrecut Anul Nou în Republica Dominicană alături de Antonia Mihaela, partenera lui, iar de curând fanii l-au putut vedea într-o emisiune online în care a vorbit despre viața sa intimă, dezvăluind, printre altele, că la un moment dat a furat de plăcere accesorii scumpe din magazine.

ADVERTISEMENT

Din seria confesiunilor uluitoare pe care Iulian le-a făcut, putem enumera faptul că s-a dat la iubitele prietenilor săi ori că a furat ochelari de soare de marcă din magazine.

Iulian Pîtea de la Exatlon a mărturisit că a furat

„Am furat ochelari de soare de la Dior, de vreo 5-7-800, haine, furam. Am furat din magazine, îmi plăcea să știi. Eu furam de fun, pentru că știam că dacă mă prinde cineva, plătesc și plec. Îmi plăcea adrenalina. Furam într-o perioadă în care chiar aveam bani.

ADVERTISEMENT

De multe ori mergeam la benzinărie, plăteam combustibilul, făceam full-ul, luam Bueno cu Redbull, mă duceam, plăteam, dar fără Bueno și Redbull și după aia plecam”, sunt confesiunile șocante făcute de Iulian Pîtea în emisiunea WOWNews a lui Alex Mihei.

iulian pîtea
Iulian Pîtea, alături de partenera lui, în Republica Dominicană de Anul Nou. Foto: Instagram

În emisiunea în care a fost prezent alături de bunul său prieten, Ciprian Dafinescu, acesta s-a apărat după ce a fost atenționat că nu dă un exemplu bun pentru urmăritori: „Ăsta a fost un obicei de acum doi ani, când rămăsesem fără bani. Furam geci și făceam foarte mulți bani, dar după aceea nu am mai vrut să fur. Furam la caterincă, ca să spun”.

ADVERTISEMENT

A fost unul dintre cei mai populari concurenți

Iulian Pîtea a devenit cunoscut în urma participării în reality-show-ul Exatlon România în anul 2018, unde a ajuns chiar în finală alături de Alin Andronic și Beatrice Olaru, cea care a câștigat acel sezon.

Prezența lui în competiție a fost una plină de controverse, fiind unul dintre cei mai vocali concurenți, dar de departe, subiectul care a ținut trează atenția telespectatorilor a fost relația care s-a născut între român și Ana Laura Gonzalez din Mexic, în urma duelurilor purtate de țara noastră cu concurenții Exatlon din America Latină.

ADVERTISEMENT