Life

Iuliana Beregoi, pârâtă de Eva Măruță. Cine ar fi misteriosul iubit al cântăreței

Iuliana Beregoi s-ar iubi cu un cunoscut tiktoker de la noi. Cea care a dat-o de gol a fost fata lui Cătălin Măruță, Eva. Cum a reacționat cântăreața la afirmațiile micuței?
30.07.2022 | 10:34
Iuliana Beregoi parata de Eva Maruta Cine ar fi misteriosul iubit al cantaretei
Iuliana Beregoi și Eva Măruță se au ca surorile. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Atunci când ai un copil în preajmă, e greu să ții ascuns orice secret! Iuliana Beregoi a pățit-o, oricât de mult a încercat să se ferească să vorbească despre viața ei sentimentală.

Fata lui Măruță a dat-o de gol pe Iuliana Beregoi?

În cadrul unui live pe care Iuliana l-a făcut pe Tiktok, de acasă de la familia Măruță, fata prezentatorului de la PRO TV a scăpat porumbelul! Nu se știe dacă Eva doar a fabulat. E clar pentru toată lumea cât de mare e imaginația picilor, dar micuța vloggeriță a spus că dezvăluirea pe care a făcut-o e una cât se poate de reală.

ADVERTISEMENT

Mai precis, la un moment dat, Iuliana și Eva Măruță au discutat cu unul din cei mai cunoscuți tiktokeri de la noi, Ceanu Zheng. Când Eva l-a văzut în cameră pe tânărul asiatic, a dat-o de gol pe prietena ei ceva mai mare, Iuliana!

Potrivit mărturisirii făcute de mezina familiei Măruță, Iuliana și Ceanu ar fi iubiți! „Iuliana și Ceanu sunt un cuplu!”, a spus Eva Măruță cu încântare. Bomba aruncată de Eva i-a stârnit curiozitatea apoi și tatălui ei, Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT
Iuliana și Ceanu se pozează des împreună, însă ei susțin că sunt doar prieteni. Foto: Instagram

„Hai să schimbăm subiectul!”

Iuliana a fost vizibil stânjenită de declarația pe care a făcut-o Eva. Atât ea cât și Ceanu au început să glumească pe seama afirmației, cum s-ar zice, să dreagă busuiocul.

Iuliana și Ceanu au sărit repede, ca arși, negând că sunt împreună, însă Eva și-a menținut părerea: „E foarte adevărat!”.

ADVERTISEMENT

„A scăpat totul de sub control aici”, a constatat Cătălin Măruță. Situația a fost salvată, în cele din urmă, de Zheng. „ Hai să schimbăm subiectul. Eva, când va crește, îi va lua emisiunea lui Cătălin”, a spus tiktokerul.

Cântăreața Iuliana Beregoi nu vrea să își expună viața intimă, cu toate că este extrem de prezentă în mediul virtual, e drept, mai mult cu date și detalii despre cariera ei artistică. Basarabeanca a împlinit de curând 18 ani, prilej cu care și-a făcut cadou o mașină scumpă.

ADVERTISEMENT