Life

Iuliana Beregoi și Ceanu Zheng, noul cuplu din showbiz? Care este, de fapt, adevărul

Iuliana Beregoi și Ceanu Zheng au o relație de dragoste? Ce au declarat vedetele care joacă în filmul intitulat Două inimi.
29.12.2022 | 10:35
Iuliana Beregoi si Ceanu Zheng noul cuplu din showbiz Care este de fapt adevarul
Iuliana Beregoi și Ceanu Zheng au o relație de dragoste? Ce au declarat vedetele. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața de 18 de ani și vloggerul de 23 de ani formează noul cuplu din showbiz? Care este, de fapt, adevărul și cum stau lucrurile între cei doi tineri despre care foarte multă lume vrea să știe cât mai multe amănunte.

Iuliana Beregoi și Ceanu Zheng au o relație de dragoste? Ce au declarat vedetele

Iuliana Beregoi și Ceanu Zheng fac parte din distribuția peliculei românești Două inimi, care va apărea în cinematografe pe 30 decembrie 2022. În film formează un cuplu, de aici și speculațiile legate de o presupusă relație de dragoste.

ADVERTISEMENT

Tânăra artistă din Republica Moldova a povestit cum au decurs scenele de iubire alături de renumitul vlogger. Vedeta a subliniat că sărutul cu partenerul din film nu a fost unul deloc ușor și chiar s-a simțit stânjenită.

„Este un film foarte special pentru mine, pentru că o să mă vedeţi altfel decât până acum. Mă regăsesc foarte mult în personaj, pentru că sunt la fel de impulsivă, la fel de nebună, la fel de nervoasă şi câteodată prea certăreaţă.

ADVERTISEMENT

Mi-a plăcut foarte mult să joc cu toţi colegii mei. Fiecare este special pentru mine şi mă bucur enorm de mult că am lucrat în această formulă”, a dezvăluit Iuliana Beregoi pentru click.ro.

Iuliana Beregoi și Ceanu Zheng, împreună în Două inimi

Iuliana Beregoi și Ceanu Zheng au petrecut foarte mult timp împreună la filmări și au ajuns să se cunoască, însă în momentul de față nu se știe sigur care este natura relației dintre ei și dacă au trecut pragul prieteniei.

ADVERTISEMENT

În peliculă, cunoscutul vlogger interpretează rolul lui Zen care este un superstar căruia aparent nu-i lipsește absolut nimic material, însă nu are parte de latura sentimentală și umană.

Tânărul a acceptat din prima propunerea producătorilor, mai ales că de multă vreme își dorește să fie actor într-un film sau într-un serial.

ADVERTISEMENT

„Au fost câteva scene grele din cauză că erau foarte amuzante şi îmi era greu să mă abţin să nu râd. Şi a mai fost greu atunci când am avut o scenă cu cinci pagini de replici”, a declarat Ceanu Zheng, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT
Tags: