Life

Iuliana Luciu a revenit la TV. Ce ținută a purtat în prima ediție de la Prețul cel bun

Iuliana Luciu apare din nou pe sticlă, după o pauză destul de lungă. Sora mai mică a Nicoletei Luciu a semnat cu Antena 1.
06.09.2021 | 19:57
Iuliana Luciu a revenit la TV Ce tinuta a purtat in prima editie de la Pretul cel bun
Iuliana Luciu a revenit la TV. Ce ținută a purtat în prima ediție de la Prețul cel bun. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a revenit pe micile ecrane în calitate de co-prezentatoare a emisiunii „Prețul cel bun”, ce a avut premiera luni, 6 septembrie 2021.

Vedeta a purtat în prima ediție a show-ului de la Antena 1 o ținută senzațională, care i-a pus în valoare formele apetisante și bine întreținute la sală.

ADVERTISEMENT

Iuliana Luciu a optat pentru un compleu de culoare galben cu sacou și o fustă-pantaloni. Ținuta i-a pus în valoare bustul generos și talia trasă prin inel.

Iuliana Luciu, din nou pe sticlă. A furat toate privirile în prima ediție de la Prețul cel bun

În plus, vestimentația aleasă de brunetă a atras toate privirile și asupra picioarelor sale lungi și intens bronzate. Telespectatorii au rămas, cu siguranță, cu gura căscată.

ADVERTISEMENT

Iuliana Luciu nu a trecut neobservată pe micile ecrane, fusta-pantalon reușind să întoarcă toate privirile asupra sa. Și unde mai pui că a fost primită în platou cu aplauze.

Atentă la fiecare detaliu, vedeta a asortat ținuta și cu câteva bijuterii, dar și cu o coafură perfectă și un machiaj discret. În picioare a optat pentru o pereche de sandale.

ADVERTISEMENT

Per total, sora mai mică a Nicoletei Luciu a reușit să fie în centrul atenției la „Prețul cel bun”, show la cârma căruia se află Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Ținuta purtată de Iuliana Luciu la TV
Ținuta purtată de Iuliana Luciu la TV. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Iuliana Luciu a revenit în televiziune după o pauză lungă

Frumoasa brunetă s-a bucurat de un succes uimitor pe micile ecrane, dar în urmă cu câțiva ani a luat decizia de a se retrage din lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Vedeta a ales aceeași rețetă ca sora sa, Nicoleta, care de când s-a mutat la Miercurea Ciuc cu familia sa a intrat într-un con de umbră.

În perioada în care a stat departe de televiziune Iuliana Luciu a continuat să fie activă în mediul online, unde este urmărită de foarte multe persoane.

Fosta asistentă TV a început să fie în centrul atenției din nou când a apărut în compania lui Cristi Mitrea, fostul iubit al prezentatoarei de la Kanal D, Andreea Mantea.

Ulterior, a semnat cu postul de televiziune Antena 1, unde poate fi urmărită la „Prețul cel bun”, o  emisiune de divertisment în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse. Ei trebuie să aproximeze sau să ghicească exact prețul unor produse prezentate.

ADVERTISEMENT