Life

Iuliana Luciu, dezvăluire de senzație despre sora sa. Motivul pentru care Nicoleta Luciu nu mai apare pe sticlă

21.09.2020 | 14:14
Iuliana Luciu dezvaluire de senzatie despre sora sa Motivul pentru care Nicoleta Luciu nu mai apare pe sticla
Iuliana Luciu, dezvăluire de senzație despre sora sa. Motivul pentru care Nicoleta Luciu nu mai apare pe sticlă. Sursa foto: click.ro
ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu a dispărut de câțiva ani din lumina reflectoarelor și s-a mutat la Miercurea Ciuc, acolo unde are grijă de cei patru copii pe care-i are cu afaceristul Zsolt Csergo. Cuplul este căsătorit din anul 2012, frumoasa vedetă dedicându-și întregul timp vieții de familie.

Sora mai mică a acesteia, Iuliana Luciu, a dezvăluit într-o emisiune de la Antena Stars care este motivul real pentru care bruneta nu mai apare pe sticlă. Se pare că fosta vedetă a revistelor pentru adulți nu are prea multe proiecte în aceste momente, motiv pentru care se ocupă exclusiv de creșterea și educarea copiilor săi.

ADVERTISEMENT

În prezent, Nicoleta Luciu poate fi urmărită în show-ul moderat de Nea Mărin la Antena 1, așadar aparițiile sale pe micile ecrane sunt destule de rare. Totodată, sora brunetei a declarat că urmau să fie concurente într-o competiție televizată, dar le-au fost date peste cap planurile.

Iuliana Luciu, despre motivul real pentru care sora sa nu mai apare la TV

Mai exact, cele două surori ar fi trebuit să participe la „Asia Express”, emisiune prezentată de Gina Pistol. Iuliana Luciu este convinsă că ar fi câștigat pentru că este genul de persoană care se implică și dă totul pentru a ajunge la rezultatul dorit.

ADVERTISEMENT

„Trebuia să mergem în Asia Express, dar nu s-a mai întâmplat minunea. Și momentul ală rămânea istoria. Am fi câștigat 100%. Eu mă arunc cu capul înainte”, a mărturisit sora Nicoletei Luciu, informează spynews.ro.

Cele două surori au fost înlocuite în cursa show-ului de aventură de Raluka și Ana Baniciu, de profesie cântărețe. Prietene la cataramă, artistele au demonstrat tuturor că sunt puternice și au plecat acasă cu premiul cel mare al competiției „Asia Express”.

ADVERTISEMENT

Catalogată una dintre cele mai frumoase femei din România, fosta vedetă Playboy a mărturisit la un moment dat că simte dorul lumii mondene și aparițiilor pe sticlă cu care a fost obișnuită o perioadă foarte lungă de timp.

Fosta Miss România este în continuare activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează fotografii și își ține fanii la curent cu ultimele evenimente din viața sa de casnică.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu arată impecabil chiar dacă a trecut prin două sarcini și într-o vreme luase ceva kilograme în plus. Mai mult decât atât, vedeta este recunoscută pentru dietele pe care le-a încercat de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT