Life

Iuliana Luciu, primele declarații despre relația cu Cristi Mitrea: ”Sunt foarte discretă”

04.12.2020 | 10:00
Iuliana Luciu primele declaratii despre relatia cu Cristi Mitrea Sunt foarte discreta
Iuliana Luciu, primele declarații despre relația cu Cristi Mitrea: ”Sunt foarte discretă”. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iuliana Luciu (33 de ani) a făcut primele declarații după ce a fost surprinsă în compania lui Cristi Mitrea (39 de ani), fostul iubit al prezentatoarei Andreea Mantea. Vedeta a mărturisit că este foarte discretă legat de viața sentimentală, făcând lumină legat de sportiv. 

Sora Nicoletei Luciu a dezvăluit la un post de televiziune că îl cunoaște pe Cristi Mitrea de foarte mult timp, fiind prieteni foarte apropiați. Vedeta a pus punctul pe „i” și legat de presupusul sărut, precizând că pupicul a fost unul pe obraz, nicidecum pe buze.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Iuliana Luciu susține că nu este prima oară când iese în oraș în compania fostului Andreei Mantea, îmbrățișarea dintre ei fiind mai mult pentru a-i ține de cald. Așadar, între cei doi nu este nimic altceva decât o relație de prietenie.

Iuliana Luciu, prima reacție după ce a fost cuplată cu Cristi Mitrea

„Nu este prima oară când ieșim împreună, am ieșit de multe ori să mâncăm. Avem mulți prieteni în comun. Nu este nimic extraordinar, am ieșit de multe ori să ne distrăm.

ADVERTISEMENT

Era 1 decembrie. Ne-am nimerit în aceeași zonă și ne-am întâlnit. Asta cu pupatul, ne-am pupat pe obraz. Eu cu toți prietenii mei mă pup pe obraz, chiar dacă este pandemie, am încredere în prietenii mei.

Eu aveam gluga pe cap și ne-am pupat pe obraz, atât nimic mai mult. Îmi era foarte frig și era sigurul care putea să mă încălzească fără să dea de bănuit. Și în local era frig, chiar dacă stăteam lângă un încălzitor”, a spus Iuliana Luciu prin telefon pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, tânăra de 33 de ani a mai precizat că între ea și Cristi Mitrea este o relație foarte frumoasă de prietenie pe care nu dorește să o strice. De asemenea, sora mai mică a Nicoletei Luciu nu s-ar săruta niciodată cu partenerul de viață în public, fiind foarte discretă cu viața personală.

„Eu sunt foarte discretă și dacă aș avea un iubit nu m-aș săruta cu el în public. De obicei relațiile pe care le-am avut nu le-am expus public în niciun fel. Toate relațiile pe care le-am avut am preferat să le țin pentru mine și a fost bine”, a completat bruneta.

ADVERTISEMENT

Iuliana Luciu este singură în momentul de față, dar asta nu înseamnă că nu-și dorește o relație amoroasă. În prezent, este foarte concentrată pe anumite proiecte, iubirea fiind lăsată puțin deoparte o vreme.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni