Life

Iuliana Luciu și Cristi Mitrea, surprinși în sărutări fierbinți, în fața unui local de fițe / Foto

03.12.2020 | 15:45
Iuliana Luciu si Cristi Mitrea surprinsi in sarutari fierbinti in fata unui local de fite  Foto
ADVERTISEMENT

Iuliana Luciu și Cristi Mitrea formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Cei doi au fost surprinși în timp ce se sărutau cu foc, la ceas de seară, într-o locație de lux din Capitală.

Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în timp ce se luau în brațe, după care au urmat momente de maximă tandrețe: Iuliana și Cristi Mitrea au deja o relație stabilă, iar acest lucru se vede deja în imaginile în care apar împreună.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au cunoscut la filmările unui proiect de-al Antenei 1, au fost prieteni, după care între ei s-a înfiripat o dragoste care continuă și în zilele noastre. Relația dintre cei doi de iubire nu este una foarte veche, însă vedeta tv și luptătorul MMA se comportă de parcă se cunosc de-o viață.

Iuliana Luciu și Cristi Mitrea au fost surprinși de spynews, unde puteți vedea și fotografiile în care cei doi îndrăgostiți își arată dragostea unul față de celălalt în public.

ADVERTISEMENT

Sora Nicoletei Luciu își dorea o relație serioasă și un bărbat care să orespecte și să iubească și copiii. Se pare că a găsit toate aceste calități în persoana luptătorului MMA.

„Îmi doresc să fie la fel de nebun ca mine. Să-i înţeleg nebunia şi să-mi înţeleagă nebunia. Atunci îţi dai seama că el e pentru tine: când îţi găseşti jumătatea aia de nebunie, pe care o ai şi tu. Şi, nu în ultimul rând, să mă respecte. Eu îmi doresc ceva stabil, normal. Îmi doresc şi eu o familie, îmi doresc copii la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Dar nu e greu să faci un copil. Ideea e să-l faci cu cine trebuie. Şi asta cu relaţia e la fel. Nu poţi să intri într-o relaţie doar de dragul de a fi cu cineva, ca să intri în rândul lumii.

Bun, hai că fac nişte compromisuri, trec peste orice, mă plictiseşti, nu-mi place de tine, dar cu toate astea, hai să mergem mai departe, să intrăm în rândul lumii. Nu pot. La mine e în felul următor: dacă toată lumea o ia în stânga, eu o iau în dreapta. Mie îmi place să fiu altfel”, declara acum ceva timp Iuliana.

ADVERTISEMENT