Life

Iuliana Marciuc, amintire emoționantă. Ce au pus-o părinții să facă pentru a merge la concertul lui Victor Socaciu

Iuliana Marciuc, amintire emoționantă. Cum l-a cunoscut pe Victor Socaciu și ce au pus-o părinții să facă pentru a merge la un concert de-al său.
02.01.2023 | 11:32
Iuliana Marciuc amintire emotionanta Ce au puso parintii sa faca pentru a merge la concertul lui Victor Socaciu
Iuliana Marciuc, amintire emoționantă. Cum l-a cunoscut pe Victor Socaciu Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Iuliana Marciuc l-a cunoscut pe Victor Socaciu când avea 15 ani. Vedeta TV a povestit cum a ajuns să îl cunoască pe Victor Socaciu.

Iuliana Marciuc, amintire emoționantă. Cum l-a cunoscut pe Victor Socaciu

Iuliana Marciuc a povestit o amintire emoționantă pe care o are cu Victor Socaciu, la un an de la trecerea lui în neființă.

ADVERTISEMENT

Vedeta a povestit că totul s-a întâmplat acum mulți ani, când Iuliana Marciuc avea doar 15 ani și era în clasa a X-a.

Chiar dacă avea un examen important de care trebuia să țină cont și pentru care trebuia să învețe, Iuliana Marciuc tot își dorea să îl cunoască pe Victor Socaciu.

ADVERTISEMENT

Așa că vedeta voia neapărat să meargă la Sala Polivalentă, unde s-a ținut primul Cenaclu Flacăra, participant fiind și Victor Socaciu.

Dar ca părinții să o lase la concert, Iuliana Marciuc a avut de îndeplinit o sarcină: să rezolve 100 de exerciții la matematică.

ADVERTISEMENT

„Eram în clasa a X-a și învățam pentru examenul de treapta a doua-așa se dădea în perioada aceea-când s-a ținut la Sala Polivalentă primul Cenaclul Flacăra, la care am dorit să particip.

Era în anul 1983. Mi-am dorit foarte mult să îl cunosc pe Victor Socaciu! Părinții m-au pus să rezolv 100 de exerciții de matematică cu radicali”, a declarat Iuliana Marciuc, pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Iuliana Marciuc are autograf de la Victor Socaciu

Iuliana Marciuc are și un autograf de la Victor Socaciu, pe care l-a primit chiar în acea zi din 1983 când a mers la Cenaclul Flacăra.

De altfel, Victor Socaciu i-a dat autograful chiar pe culegerea de probleme de matematică din care a trebuit să rezolve 100 de exerciții.

‘Toate cele 100 de exerciții trebuiau rezolvate ca să îmi dea voie la spectacol, iar autograful de la el l-am cerut chiar pe culegerea de matematică pe care, din păcate, am rătăcit-o.

Dar, într-o zi, sper să o găsesc printre cărțile din bibliotecă sau cine știe pe unde este”, a declarat Iuliana Marciuc, pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT