Life

Iuliana Marciuc, dezvăluiri despre relația cu Adrian Enache. Care este secretul poveștii de dragoste

Iuliana Marciuc, detalii despre povestea de dragoste trăită alături de artistul Adrian Enache. Sunt un cuplu de 26 de ani.
21.11.2022 | 16:02
Iuliana Marciuc dezvaluiri despre relatia cu Adrian Enache Care este secretul povestii de dragoste
Iuliana Marciuc, detalii despre povestea de dragoste trăită alături de Adrian Enache. Sunt un cuplu de 26 de ani. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta prezentatoare și realizatoare TV a făcut dezvăluiri despre relația cu partenerul de viață. Care este secretul poveștii de dragoste care durează de foarte mulți ani. Cei doi sunt părinții unui băiat pe nume David, în vârstă de 17 ani.

Iuliana Marciuc, detalii despre povestea de dragoste trăită alături de Adrian Enache. Sunt un cuplu de 26 de ani

Iuliana Marciuc și Adrian Enache formează o familie fericită și unită de 26 de ani, vedeta fiind întrebată frecvent care este secretul. Blondina susține că iubitul său are o fire romantică și care îi face foarte multe surprize.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, producătoarea în vârstă de 55 de ani crede că acesta este unul dintre motivele pentru care legătura amoroasă este trainică și la fel de frumoasă ca la început. Partenerii trebuie să aibă grijă unul de celălalt.

„Este foarte romantic și plin de surprize. Și cred că ăsta este unul dintre secretele unei relații trainice și frumoase. Să ai grijă de iubire, partenerii să aibă grijă unul de celălat și împreună de iubirea lor.

ADVERTISEMENT

Cam asta este urarea pe care eu vrea să o fac tuturor celor care ne citesc sau ne ascultă acum. Cu surprize, cu timp petrecut împreună, de la o vacanță, la o cină, la o plimbare în parc.

Orice eveniment care să te apropie și să petreci un timp calitativ cu partenerul tău/partenera ta”, a mărturisit Iuliana Marciuc într-un interviu pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Iuliana Marciuc, aprecieri pentru Adrian Enache

Iuliana Marciuc are numai cuvinte de laudă și aprecieri pentru Adrian Enache despre care spune că este o persoană care iubește oamenii. De-a lungul anilor cântărețul și-a făcut un cerc special de persoane care-l ajută în carieră.

Solistul vocal are o persoană de încredere pentru fiecare lucru pe care-l face, indiferent că este vorba de florile pe care le achiziționează sau de preparatele culinare. Mai exact, artistul cumpără pate de ficat, chifteluțe sau șnițele de la același om.

ADVERTISEMENT

„Toate aceste lucruri eu cred că se întorc. Iubirea pe care el o dă tuturor celor din jur s-a întors înzecit, prin gesturile de la acest spectacol”, a mai adăugat Iuliana Marciuc, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT
Tags: